Adzuna

 Elke baan. Overal.

Ons team

We zijn er trots op dat we met onze startup een geweldig team op het gebied van tech, marketing en sales hebben verzameld. Met elkaar werken we eraan om Adzuna de beste plek te maken om je banenjacht te starten. We werken hard, lachen graag, spelen (matig) tafeltennis, zijn dynamisch, innoveren en proberen om samen iets geweldigs neer te zetten.

The Adzuna team

Onze oprichters

Doug Monro

Doug Monro

Co-Founder & jack of all trades

Voor zijn avontuur met Adzuna was Doug COO van onroerend goed portaal Zoopla. Vanaf 2008 heeft hij de groei van het team van 5 naar 75 man geleid en Zoopla tot de tweede grootste huizenaanbodsite in de UK gemaakt met maandelijks ruim 5 miljoen bezoekers.Voorheen was Doug managing director van Gumtree.com, de grootste rubrieksadvertentiesite in de UK, waar hij het team en de organisatie uitgebouwd heeft tijdens een groeiversnelling na de overname door eBay in 2005.

Voor Gumtree werkte Doug voor eBay UK, Bain & Company, Unilever en ook als entrepreneur. Doug heeft een bachelor Engels behaald aan Cambridge, een MBA afgerond via Kellogg en vertelt liever niet dat hij een gediplomeerd accountant is.

Andrew Hunter

Andrew Hunter

Co-Founder & SEO man

Andrew's meest recente ervaring was als VP Marketing en General manager van review site Qype, waar hij de site in 2 jaar heeft gegroeid van 0 tot 17 miljoen unieke maandelijkse bezoekers.

Voor Qype was Andrew Head of Marketing bij Gumtree.com en deed hij de Search Marketing voor de Thomas Cook Group. Andrew heeft een BSc in Business & Economics van Oxford Brookes University en is een gecertificeerd SEO ninja.

Als je geïnteresseerd bent om voor ons te werken, bekijk dan onze actuele vacatures op Adzuna. We houden ervan om ons eigen product te gebruiken en het elke dag iets beter te maken.