Adzuna logo

Teamleider binnendienst in Westland

Plaats: Maasdijk
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Commercieel / In- verkoopHeb je leidinggevende competenties en/of ervaring en ben je van nature een verbindende factor?
In deze rol als teamleider ben je de schakel in een proces binnen een dynamische werkomgeving.

Nieuwsgierig? Ik vertel je graag mee over de functie!Wat ga je doen als Teamleider binnendienst ?

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het binnendienst team, bestaande uit 7 medewerkers. Er heerst een no nonsense mentaliteit op de afdeling waar ze met elkaar de schouders eronder zetten.

De medewerkers uit het team zijn allemaal verantwoordelijk een andere discipline. Aan jou de taak om verbinding tussen de disciplines en medewerkers te creebren.
De afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van de orders van offerte tot facturatie. Zij onderhouden telefonisch contact met klanten en vertegenwoordigers (nationaal en internationaal) en voorzien de klanten en interne afdelingen van de juiste informatie.
Jij als teamleider zorgt ervoor dat de interne samenwerking tussen jullie en productie, planning, logistiek en sales optimaal verloopt. Je communiceert calamiteiten en wijzigingen in bestellingen tijdig aan de juiste afdeling en maakt in samenspraak met de afdelingen de beslissingen hierover. Ook spring je in bij lastige of teveel vraagstukken.

Daarnaast vindt een ERP implementatie plaats waardoor er wat veranderingen het takenpakket zullen komen voor het team. Er zullen bepaalde planningswerkzaamheden bijkomen en dit traject zal je cof6rdineren, bijvoorbeeld door pilots uit te voeren met bepaalde productgroepen. Het doel is dat deze afdeling onafhankelijke beslissingen kan nemen en hiervoor ook de verantwoordelijkheid krijgt.

Het team rapporteert aan jou en jij rapporteert aan de sales manager EMEA.Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren werkervaring;
 • Je bent sterk in het nemen van leiding. Ervaring in een leidinggevende functie is geen must, het gaat voornamelijk om je competenties;
 • Commercieel karakter;
 • Je bent een teamplayer en iemand die sterk de verbindingen maakt in een team;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Startsalaris (afhankelijk van kennis en ervaring) tot ac4500,- bruto op basis van 40 uur;
 • 25,5 vakantiedagen;
 • Opleidingsmogelijkheden (vakinhoudelijk en persoonlijk);
 • Actieve personeelsvereniging met een gevarieerd activiteitenaanbod;
 • Mogelijkheid om een dag per week thuis te werken.


Waar vind je deze uitdaging

De opdrachtgever, van oorsprong een familiebedrijf, is internationaal gevestigd en producent en leverancier voor de professionele tuinbouw wereldwijd.
In Nederland werken zo'n 400 medewerkers op verschillende locaties, op zowel kantoor als in de productie. Wereldwijd hebben zij locaties (farms) waar productie plaatsvind.

Binnen de organisatie word veel aandacht besteed aan je ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Daarnaast heerst een informele werksfeer en staan alle deuren vaak wagenwijd open.Enthousiast, neem contact op met

Ferry Kalkman (06)39561948

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: