Adzuna logo

Engineer watermanagement en gebiedsinrichting

Plaats: Arnhem
Bedrijf: Arcadis
Experteer
Solliciteren

Jij werkt aan unieke projecten binnen het landelijk gebied, Dit zorgt voor afwisseling en ontwikkelingsmogelijkheden voor jou als ontwerper!

Wat ga je doen?

Het team Engineering & Contracting breidt uit! Daarom zijn we op zoek naar Designer Engineers voor onze marktgroep Water, Klimaat en Landschap.

Chris Ruijter, teamleider, vat deze functie kernachtig samen: “Als een spin in het web ben je de verbinder van verschillende specialismen. Jij zorgt voor de vertaling naar concrete ontwerpen en contracten. Steeds vaker is BIM daarbij een heel belangrijk onderdeel van ons werk. Samen met de project- en ontwerpleiders zorg je voor kwalitatief hoogstaande producten. Hierbij kom je aanraking met heel grote én kleine projecten in het landelijk gebied.”

Als Designer Engineer werk je aan projecten op het gebied van civiele- en cultuurtechniek op het vlak van watermanagement en gebiedsinrichting. Denk daarbij aan beekherstel, natuurinrichting, dijkversterking, gemalen, stuwen, etc. Je gaat onder andere aan de slag met:

• Het opstellen van ontwerp- en productspecificaties;

• Het opstellen en uitwerken van ontwerpen op diverse uitwerkingsniveaus in diverse applicaties;

• Het uitvragen en coördineren van conditionerende onderzoeken;

• Het schrijven van bestekken en/of contracten;

• Het ondersteunen bij het maken van offertes.

Je werkt nauw samen met projectleiders, specialisten, toezichthouders/toetsers en andere Designer Engineers. Daarnaast zoek je afstemming met ecologen, landschapsontwerpers, milieudeskundigen en constructeurs. Samen komen we tot een integraal ontwerp; dat maakt jouw werk afwisselend en uniek!

Naast het systematisch ontwerpen krijg je de ruimte om innovaties en nieuwe technieken (ten aanzien van materiaalgebruik, rekenregels en ontwerpmethoden) toe te passen. Het toepassen van BIM en SE is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. We verwachten dat je actief deel neemt in de implementatie en ontwikkeling daarvan.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega die graag ontwerpt en het leuk vindt om steeds aan andere opdrachten te werken. Je bent proactief en neemt initiatief om passende ontwerpen te maken die de verwachtingen van de klant overtreffen. Zelfstandig werken gaat je goed af, waarbij je hulp van collega’s inschakelt wanneer dat nodig is. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarbij uiteraard van essentieel belang. Voor de samenwerking met onze collega’s buiten Nederland, is het belangrijk dat je Engels goed is, zowel in woord als in schrift. Daarnaast zoeken we een collega met:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in een van de volgende vakgebieden: cultuurtechniek, civiele techniek, tuin- en landschapsinrichting of land- en watermanagement;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ruime ervaring met AutoCAD en het opstellen van RAW bestekken;

Kennis en/of ervaring met Civil-3D, Revit, SE en UAV-gc zien we zeker als een pre!

Afhankelijk van jouw ervaring richten we deze functie in. Mocht je meer ervaring en (aanvullende) kennis als ontwerper hebben, dan nodigen we je graag ook uit om te reageren.

Wat bieden wij?
Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.
Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Conijn, recruiter, via telefoonnummer +31 6 2184 3567 of via yvonne.conijn@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op careers.arcadis.com.

Uitzend-, detacherings- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-YC1

Job Summary
Job number: 21034
Date posted : 2022-09-27
Profession: Technical & Specialist
Employment type: FULL_TIME
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Beleidsmedewerker Groen
Flexintens
Wijchen, 6602 DB
Engineer
Werken op IPKW
Arnhem
Engineer
Rheinmetall MAN Military Vehicles
Ede
Engineer
Werken op IPKW
Arnhem, 6827AV
Engineer
Eminent Groep
Nijmegen