Adzuna logo

Projectleider bodemsaneringen

Plaats: Arnhem
Bedrijf: Arcadis
Experteer
Solliciteren

Als enthousiaste bodemspecialist houd je van de complexe en grote beleidsvraagstukken omtrent bodemsaneringen. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten omtrent alle integrale bodemsaneringsprojecten.

Wat ga je doen?

Het team Bodemadvies van Arcadis groeit! Graag verwelkomen we een enthousiaste collega met kennis en ervaring op het gebied van bodemonderzoek- en saneringen.

Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor klanten en de coach van je projectteam. Jij weet het speelveld af te kaderen. Daarbinnen verbind je de verschillende partijen. Want tot goede en duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers komen, doe je niet alleen. Samen met een team gepassioneerde collega’s – zowel binnen het werkveld bodem als daarbuiten – werk jij aan complexe, integrale vraagstukken. De projecten waar jij – van begin tot eind – voor aan de lat staat hebben vooral betrekking op sanering, beheer en herontwikkeling van verontreinigde locaties en voormalige stortplaatsen. Denk aan onderzoek, planvorming en uitvoering van bodemsaneringsprojecten. Of het coördineren van monitoring, inspecties, evaluaties en nazorg. Dit doe je voor zowel de industrie, het bedrijfsleven als overheden.

Kortom, als projectleider bodemsaneringen binnen Arcadis heb je een afwisselende functie. En is er volop ruimte voor jouw verdere ontwikkeling. Heb jij bijvoorbeeld interesse in ons interne opleidingsprogramma over projectmanagement? Of pak je zelf enkele grote projecten op als accountmanager?

Over de adviesgroep Bodemadvies

Binnen Arcadis Nederland werken bijna 100 professionals in het werkveld bodem, verdeeld over twee adviesgroepen. Als projectleider word je onderdeel van de adviesgroep Bodemadvies. Binnen onze groep vinden we inhoudelijke kennisdeling en -ontwikkeling belangrijk. Zo organiseren we bootcamps, webinars en lunchlezingen. Daarnaast zoeken we actief de verbinding met ongeveer 2.000 wereldwijd werkende bodemcollega’s van Arcadis.

Projecten van Bodem Advies
Projecten waar onze advies zich onder andere mee bezig houdt zijn:
Pfas is Nederland
Bodemsanering Amsterdamse IJ-Oever
Bodemsanering in woonwijk

Wat vragen wij?
Als projectleider ben je een echte teamspeler: je werkt graag samen en bent de verbinder in het geheel. Jouw commerciële instelling maakt je goed in het onderhouden en uitbreiden van jouw klantcontacten. Je denkt strategisch, maar kan snel schakelen naar- en communiceren op tactisch en operationeel niveau.

Verder zoeken wij een collega met:

  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een soortgelijke commerciële en projectmatige omgeving;
  • Kennis van het werkveld bodem, en met name bodemsanering;
  • Enthousiasme om je projectteam (bodemadviseurs en MKB-ers) te coachen en bij te dragen over verdere ontwikkeling van vaardigheden en kennis.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Ben jij toch op zoek naar een andere functie binnen de bodemsector? Kijk dan vooral naar onze andere bodemvacatures.

Wat bieden wij?
Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.
Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Contactinformatie

Heb je vragen of is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Neem dan contact op met Jeroen Galama, recruiter, via telefoonnummer +31 6 2165 5862 of via jeroen.galama@arcadis.com.
Ook voor vragen of mogelijkheden bij Arcadis help ik je graag verder. Ben je klaar om te solliciteren dan ontvang ik graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op careers.arcadis.com

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-JG1

#bodemnl

Job Summary
Job number: 21135
Date posted : 2021-10-21
Profession: Technical & Specialist
Employment type: FULL_TIME
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Adviseur bodemsanering
Eminent Groep
Veenendaal, Gelderland, 6711 NA
Projectleider
3500 - 5000
Werelds BV
Nijmegen, 6511AB
Projectleider
Faam Werkt
Wageningen, 6702DZ
Projectleider
Artiflex
Elst, 6661 PE
Projectleider
Eminent Groep
Arnhem