Adzuna logo

Propositiemanager Hypotheken

Plaats: Amsterdam
Bedrijf: Achmea
Experteer
Solliciteren
vacaturedetailsOver deze vacatureWil jij met ons bouwen aan het beste hypotheek bedrijf van Nederland? Heb je affiniteit met de hypotheekbranche, ben je ondernemend en heb je een brede blik? Ben je creatief en in staat je omgeving in jouw enthousiasme mee te nemen in woord en beeld? Dan is deze functie echt iets voor jou! Wij zoeken een propositiemanager in het team Product Management. Jij verbetert bestaande proposities en zet nieuwe proposities neer. De nadruk hierbij ligt op Operational Excellence en Customer Intimacy.

Jij hebt een scherp oog voor wat beter kan, jij brengt buiten naar binnen, denkt in kansen, weet wat er speelt en combineert dit met de doelstellingen van het bedrijf. Je vindt het belangrijk goede contacten te onderhouden met je stakeholders en creëert draagvlak, commitment en awareness. Om vervolgens over te gaan tot actie! Natuurlijk kan je hierbij ook rekenen op je collega Product Managers.

Verder bestaan jouw taken uit:

 • Beheren van proposities: je geeft richting aan productkenmerken en acceptatieregels. Daarbij onderzoek je of producten Kostenefficiënt, Nuttig, Veilig, en Begrijpelijk zijn
 • Het selecteren van de juiste verbeterideeën. Het uitblinken in klantenpartnerschap en excellente uitvoering staan daarbij centraal.
 • Het leiden van het project.
 • Het neerzetten van een projectplanning.
 • Je gebruikt data, klantervaringen en feedback om de grootste verbeterpunten door te vertalen naar concrete verbeteracties.
 • Stakeholder management.
 • Het uitwerken van een idee tot een go/no go moment.
Jouw afdelingProductmanagement HypothekenOp 1 oktober 2020 zijn we gestart met ons nieuwe Hypotheekbedrijf in Amsterdam. Het team van 14 collega’s werkt dus pas net samen! Naast Product Managers kent het team een data engineer, product owner, strateeg, innovator en liaison. Samen werken jullie voor onze hypotheekmerken van Centraal Beheer, Syntrus Achmea, Woonfonds, Attens en Tellius.

Voornaamste doel van de afdeling is het voeren van regie en (door)ontwikkelen van hypotheekproducten en doelgroepproducten. Je komt te werken in een dynamische en kennisintensieve omgeving met ondernemende, oplossingsgerichte professionals. De collega’s werken nauw samen; snel en direct schakelen is vanzelfsprekend!

Jouw achtergrondWat jou uniek maakt als Propositiemanager Hypotheken
 • Je hebt projectleiders en consultancy vaardigheden.
 • Je bent enthousiast, gedreven en ondernemend.
 • Je beschikt over een hbo opleiding met wo werk- en denkniveau als pré.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in gelijke, of een relevante aangrenzende functie. Denk hierbij aan een consultancy rol met affiniteit voor deze sector of functie binnen de hypotheken sector.
 • Je bent resultaatgericht, organisatie sensitief en een verbindende factor tussen verschillende afdelingen.
Sollicitatieprocedure Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?Binnen 5 dagen reactie

Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

Een assessment

Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in.

Het 1e gesprek

Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Het 2e gesprek

In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen.

Arbeidsovereenkomst

Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.

Gerelateerde vacaturesMisschien is dit ook interessant voor je?
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Hypotheek Medewerker
FinaForte B.V.
Amsterdam
Hypotheek adviseur
Euro 2500 - 2500
Hilversum
Medewerker hypotheken
YoungCapital
Amsterdam
Medewerker hypotheken, ING
Randstad
Amsterdam
Medewerker hypotheken, ING
Randstad
Amsterdam, 1077JG