Adzuna logo

Accountmanager Accountancy

Plaats: Sneek
Bedrijf: Accon AVM
Experteer
Solliciteren
Is this (y)our job?

Wil jij als Accountmanager in de regio Friesland-Noord het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wil jij dicht bij de ondernemer werken, het beste uit jezelf halen en jouw ambities waarmaken? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt!
Een blik in jouwtoekomst
Het is dinsdagochtend 11.30 uur als je op kantoor aankomt. Je bent vandaag al vroeg gestart met een ontbijtafspraak bij één van jouw klanten. Deze klant een aantal belangrijke punten die besproken moeten worden. Omdat de klant jou ziet als vertrouwenspersoon wil jij hem graag helpen. Met de vragen en aantekeningen op zak ga jij terug naar kantoor.
Na een goede lunch ga je in gesprek met één van jouw assistent accountants op kantoor Sneek. Naast het reviewen van werkzaamheden heb jij ook een coachende rol. In dit gesprek kijken jullie naar de ontwikkeling van de afgelopen periode en maken jullie een plan voor de komende periode. Samen kijken jullie naar interne cursussen en workshops die deze assistent accountant kan volgen.
De dag vliegt voorbij, maar voordat je naar huis gaat werk je het gesprek met de klant deze ochtend uit en stuur je de vraagstukken die jij niet goed kan beantwoorden door naar een collega. Je maakt namelijk graag gebruik van de kennis en kunde van je medecollega’s om de klant zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Nog wat laatste telefoontjes en dan lekker naar huis.
Morgen begin je iets later omdat je in het begin van de avond nog een afspraak hebt staan met een andere klant. Het is goed om de klanten ook na werktijd te kunnen helpen, maar daarbij willen we wel dat je een goede balans houdt tussen werk en privé.
Hoe jij het verschil gaat maken
Jij gaat het verschil maken door jouw klanten te voorzien van het beste advies op diverse vraagstukken. Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw team en de specialisten binnen accon avm. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportefeuille. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor omzet, declarabiliteit, debiteurenstand van jouw klantenportefeuille en lever jij input voor de begroting aan de directie. Tot slot ben je een geboren netwerker. Je haalt veel plezier uit het opbouwen en uitbouwen van jouw netwerk in de regio Friesland-Noord.
Waarom wil je dit niet missen?
Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt en een auto. Maar daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij op je plek zit en jij het beste uit jezelf haalt. Onze accon avm academy en persoonlijke coaching helpen je om jezelf nog verder te ontwikkelen en je NBA portfolio nog verder op te bouwen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.
Word jij onze nieuwe collega?
Of je van een groot of klein accountantskantoor komt vinden we eigenlijk niet zo belangrijk. Het gaat ons om wie je bent en waar je voor staat. Wil jij echt het verschil maken voor collega’s en klanten en vind je kwaliteit belangrijker dan kwantiteit? Wil je je graag nog verder ontwikkelen en nog beter worden in je vak? Dan willen we je heel graag ontmoeten!

Jouw profiel
 • Je bent contactueel sterk, zelfstandig, pragmatisch en klantgericht ingesteld en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Accountancy (AC) of Bedrijfseconomie (BE) en een afgeronde WO opleiding AA (Accountant-Administratieconsulent) of je bent bijna klaar met deze opleiding;
 • Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt de afgelopen jaren werkervaring opgedaan binnen de accountancy en bent nu toe aan de volgende stap in jouw carrière;
 • Tot slot zit netwerken in je bloed en heeft dit eerder tot commerciële resultaten geleid.
Wat wij bieden
 • Ruimte voor jou als persoon.
 • Work & play; het is meer dan werk alleen.
 • accon avm academy voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Inspirerende werkomgeving.
 • Dicht bij de ondernemer.
 • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.
Jouw sollicitatieprocedure01. Je sollicitatie ontvangen

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 7 werkdagen weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Je kunt jouw motivatie insturen als tekstdocument óf als video.

02. In het ‘echt’ ontmoeten

Het eerste gesprek zien wij als kennismaking. Wij kijken of de functie waar je op solliciteert aansluit op jouw werkervaring en of er een persoonlijke match is. Indien gewenst voeren we het sollicitatiegesprek zelfs in de avonduren.

03. Kennismaken met een collega

Is er een klik? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek is samen met een toekomstige collega uit je vakgebied.

04. It’s a match!

Is het gesprek goed ervaren? Dan hoor je snel of wij je een contract aanbieden.

Onze voordelenDicht bij jezelf en bij de klant

Dat is de kern van onze manier van werken: je klant leren kennen door dicht bij jezelf te blijven. Dan pas kun je hem het beste adviseren.

Jouw persoonlijke loopbaan

Jouw persoonlijke loopbaan staat bij ons op nummer één. Jouw ambitie bepaalt waar je naartoe wilt groeien en wij geven je de middelen om daar te komen.

Meer dan werk alleen

Naast het werk, het moet toch gebeuren, organiseren wij inspirerende events om de teamspirit en de positieve werksfeer te blijven bevorderen.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Accountmanager
Werken bij Actief Werkt!
Leeuwarden
Accountmanager
4500
FYGI B.V.
Leeuwarden, 8911AA
Accountmanager
FYGI
Leeuwarden
Accountmanager
Luba
Leeuwarden
Junior accountmanager
YoungCapital
Leeuwarden