bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Parttime Financieel Administratief Medewerker

Plaats:
Alphen aan den Rijn
Bedrijf:
sQout

Solliciteren

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een financieel medewerker.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren en verwerken van de inkomende facturen, voorbereiden van betalingen, zoeken naar oplossingen voor issues bij betalingen, het assisteren bij periodieke betalingen, aansluiting maken met het grootboek en contact onderhouden met leveranciers en inkopers.


Een persoonlijkheid die zich thuis voelt in een omgeving waar resultaat en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Een financiele opleiding op MBO niveau.
Je beschikt over 1 tot 3 jaar relevante werkervaring op een financiele afdeling. Daarnaast ben je accuraat en ben je minimaal 4 dagen p/w beschikbaar.


Bij deze opdrachtgever kan je jezelf verder ontwikkelen. Deze opdrachtgever heeft een goede reputatie opgebouwd waarin kennis en ontwikkeling voorop staat! Jij bent precies waar het hier om draait. Samen met jou wordt er gekeken wat je ambities zijn, waar jouw uitdagingen liggen, en hoe je het meeste uit jezelf als Financieel Medewerker kan halen!

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.