Adzuna logo

Beleidsmaker Milieu en Water

Plaats: Arnhem
Bedrijf: Arcadis
Experteer
Solliciteren

Als ervaren adviseur op gebied van water en milieu beleid bijt jij je vast in complexe (beleids)vraagstukken op het gebied van waterbeheer en milieu. Met jou kennis en ervaring zorg jij ervoor dat we samen de volgende stap zetten in strategische advisering naar onze klanten.

Wat ga je doen?
Als senior adviseur (water en milieu)beleid werk je bij ons op het snijvlak van inhoud en proces. Met deze integrale blik lever je strategie-advies en beslisinformatie. Je begeleidt besluitvormingsprocessen en gaat aan de slag met beleidsanalyses en evaluaties. Hierbij schakel je regelmatig tussen verschillende (bestuurlijke) niveaus. Binnen projecten inventariseer je belangen, breng je stakeholders bij elkaar en bedenk je oplossingen. Kortom, je helpt onze klanten – voornamelijk overheden – bij het vormgeven, implementeren en evalueren van hun beleid en samenwerkingsverbanden. Dit doe je in de volle breedte: van waterkwantiteit (droogte, zoetwater), waterkwaliteit (KRW), waterveiligheid, het deltaprogramma tot milieuvraagstukken en klimaatbestendigheid. Zowel in de landelijke als de stedelijke omgeving.

Je weet wat opdrachtgevers in het beleidsdomein van waterbeheer belangrijk vinden. Je volgt de ontwikkelingen in de markt en ziet en creëert kansen. Natuurlijk bieden onze lopende projecten ook volop kansen om mee aan de slag te gaan.

Enkele voorbeelden van projecten zijn:

  • PlanMER Nationaal Waterprogramma en beoordeling milieueffecten Deltabeslissingen (Min IenW)
  • Evaluatie crisisbeheer droogte 2018 (Min IenW)
  • Onderzoeksprogramma COASTAR;

Wat vragen wij?

In onze nieuwe collega zoeken we een adviseur met een stevig en relevant netwerk bij de ministeries en binnen de watersector. Bij voorkeur bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, waterschappen en/of provincies. Je weet dit netwerk goed te onderhouden en te verstevigen. Jouw kennis en kunde maken je sterk in het schakelen op verschillende (bestuurlijke) niveaus. Jij werkt vanuit het belang van de klant, maar bent zeker ook gericht op het gezamenlijk behalen van resultaat. Verder zoeken wij iemand met:

  • Een afgeronde hbo- of academische opleiding - bij voorkeur een combinatie van bèta (watermanagement / civiele techniek) en gamma (bestuurskundig / bedrijfskundig / economisch);
  • 5 jaar relevante werkervaring in een (commerciële) adviesfunctie;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk).

Wat bieden wij?
Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.
Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Galama, recruiter, via telefoonnummer +31 6 2165 5862 of via jeroen.galama@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op careers.arcadis.com.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-JG1

#EnergietransitieNL

Job Summary
Job number: 21035
Date posted : 2021-12-27
Profession: Consulting
Employment type: FULL_TIME
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Junior Milieu Inspecteur
HUBSUB
Nijmegen
Uitvoerder Gas en Water
Etmaal Technici
EERBEEK, 6961
Monteur Water & Gas
1750 - 2500 euro
Eminent Groep
Wijchen, Gelderland, 6532 CP
Werkvoorbereider Energy & Water
CBRE Netherlands
Nijmegen '- Gelderland