Adzuna logo

(Senior) Manager M&A CF - Eindhoven/Amstelveen

Plaats: Amstelveen
Bedrijf: BDO International
Solliciteren
Jouw uitdaging

De M&A Praktijk van BDO bestaat uit ruim 50 gedreven professionals en omvat Corporate Finance, Debt Advisory en Transaction Advisory Services (DD onderzoeken). Voor onze vestigingen in Amstelveen en Eindhoven zoekt BDO M&A versterking. BDO Corporate Finance is een van de grootste spelers in Nederland op het gebied van bemiddeling bij koop en verkoop van ondernemingen, Valuation, Debt Advisory en Due Diligence. Wij richten ons op het realiseren van de perfecte deal; de transactie. Vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers in het Mid Corporate-segment en het Familiebedrijf. De afdeling bestaat uit jonge, enthousiaste en ondernemende collega’s die een hecht team met elkaar vormen en elkaar stimuleren om out-of-the-box te denken en alles uit zichzelf te halen.

In deze functie ben je actief betrokken bij onze Corporate Finance-projecten, waarbij je verkoop- of aankoopopdrachten uitvoert. Hierbij heb je nauw contact met klanten en andere adviseurs. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe opdrachten en het (mede) aansturen van het team. Je werkt in teamverband waarbij jij de sleutelrol vervult tussen de partner, (junior) adviseurs en de opdrachtgever. Je stelt je proactief op en beschikt over voldoende zelfstartend vermogen. Werken met de klantenbasis van BDO en je eigen netwerk is nadrukkelijk onderdeel van je rol. Commercieel en proactief handelen zit in je genen.

Dit ben jij
 • Je beschikt over een relevante universitaire opleiding (bedrijfskunde of bedrijfseconomie met een Corporate Finance specialisatie).
 • Je hebt 7 tot 12 jaar relevante transactie-ervaring (Corporate Finance, M&A afdeling Mid Corporates, Private Equity firms).
 • Je bent een pragmatische en oplossingsgerichte doorzetter met zeer goede communicatieve vaardigheden en vindt het vanzelfsprekend om commercieel actief te zijn.
 • Door je adviesvaardigheden, inhoudelijke kennis en voorwaartse energie weet je te inspireren en te binden.
 • Je brengt een aantoonbaar eigen netwerk mee.
Dit bieden wij

Bij BDO wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk, eventuele studie en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. De BDO Academie biedt hiertoe een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen.

Uiteraard bieden we je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • mobiliteitsbudget;
 • onkostenvergoeding;
 • vergoeding voor een telefoonabonnement;
 • vergoeding van maximaal 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt;
 • aantrekkelijke pensioenregeling via Zwitserleven;
 • korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea.

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van BDO een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Birgit van der Sommen (Senior Corporate Recruiter). Je kunt Birgit bereiken via Birgit.van.der.Sommen@bdo.nl of 06 42 30 83 42.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt een pre-employment screening onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature. BDO maakt hierbij gebruik van de DSI screening voor de financiële sector.

Dit is BDO

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2.500 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Senior Internal Control Consultant
65K - 85K
Reporting Insight
Amsterdam, 1011AB
Senior Manager
VDM Model Management
Amsterdam
Senior Manager
Amaris
Amsterdam
Senior Account Manager
Josh V
Amsterdam