Adzuna logo

Senior Manager Loonheffingen - Amstelveen

Plaats: Amstelveen
Bedrijf: BDO International
Solliciteren
Jouw uitdaging

De belastingadviespraktijk in Amstelveen kenmerkt zich door een zeer divers nationaal en internationaal klantenpakket. De praktijk bestaat uit zo’n 80 ambitieuze belastingadviseurs, waaronder 9 loonbelasting-specialisten, die iedere dag met veel enthousiasme uiteenlopende fiscale vraagstukken oppakken. De praktijk maakt een sterke groei door. Wil jij meewerken aan de verdere uitbouw van de boeiende loonheffingenpraktijk, maak dan kennis met het loonbelasting-team van BDO te Amstelveen!

Dit is een enthousiaste, dynamische afdeling binnen BDO die zich onder andere bezighoudt met de advisering op het gebied van loonbelasting- en sociale zekerheidsvraagstukken voor nationaal en internationaal opererende bedrijven. Dit zijn zowel bedrijven in het (middelgroot) MKB segment alsmede corporate clients. Vraagstukken die regelmatig voorbij komen zien onder andere op medewerkersparticipaties, gevolgen van grensoverschrijdend werken voor werkgever en werknemer, due diligence assistentie, werkkostenregeling en (inter)nationale payroll vraagstukken. Maar ook bestaat ons klantenpakket uit DGA’s en hun onderneming, waarbij we de DGA voorzien van advies op het gebied van de loonheffingen, zoals inzake de auto van de zaak, sociale zekerheidsvraagstukken, de loonbelastinggevolgen van een overname, fusie of splitsing van hun onderneming, de meewerkende partner en/of kinderen en hun beloning, etc. Kortom diverse vraagstukken waarbij wij onze kennis en ervaring op het gebied van de loonheffingen van toegevoegde waarde kunnen laten zijn.

Als Senior Manager Loonheffingen ben jij een allround adviseur voor jouw klanten. Je weet een volwaardige vertrouwensrelatie met je klanten op te bouwen waardoor er sprake is van een optimale adviesrelatie. Jij bent in staat om onze klanten adequaat te bedienen, zowel op het gebied van tijdige communicatie als ook de juiste toon en kwaliteit van adviseren. Dit doe je in nauw overleg met zeer ervaren collega adviseurs, specialisten en partners. Daarnaast vervul je een voortrekkersrol in de ontwikkeling van vaktechniek op de vestiging en heb je een coachende rol richting een aantal jonge fiscalisten. Ook speel je als Senior Manager Loonheffingen een relevante rol in de BDO organisatie op fiscaalinhoudelijk en commercieel vlak.

Dit ben jij

We zoeken een ambitieuze collega die eigen inbreng en initiatief niet schuwt. Je weet je goed in te leven in de vraagstukken die leven bij je klanten en kunt deze vertalen naar de fiscaliteit. Daarbij durf je bestaande kaders los te laten om tot optimale oplossingen te komen voor de klant. Je legt gemakkelijk contact met je collega’s en neemt eigen verantwoordelijkheid in het plannen en organiseren van je werkzaamheden.

De volgende kenmerken omschrijven jou:

 • afgestudeerd WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie met minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een belastingadviespraktijk op het gebied van loonbelasting;
 • lid van het NOB;
 • sterk inlevingsvermogen in je klanten en het vermogen dit te vertalen naar commerciële kansen;
 • ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionale ontwikkeling;
 • teamspeler waarbij je anderen coacht en enthousiasmeert in hun vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • geeft sturing aan een realistische projectplanning;
 • goede kennis (zowel mondeling als schriftelijk) van de Engelse taal;
 • oog voor risico en handelt integer in de uitoefening van je vak.
Dit bieden wij

Bij BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Je hebt zelf de regie in handen zodat je kunt doen waar je goed in bent. BDO heeft hiertoe diverse instrumenten ontwikkeld, waaronder vaktechnische- en vaardigheidstrainingen via de BDO Academie.

Uiteraard bieden we je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Mobiliteitsbudget
 • Onkostenvergoeding;
 • Vergoeding voor een telefoonabonnement;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling via Zwitserleven;
 • Fiscaal onbelaste vergoeding van maximaal 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt;
 • Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea.

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van BDO een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Laura van Dalen (Senior Corporate Recruiter). Je kunt Laura bereiken via Laura.van.Dalen@bdo.nl, 030 - 284 99 02 of stuur een WhatsAppbericht.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Dit is BDO

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2.500 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Fiscalist (loonheffingen)
SVB Sociale Verzekeringsbank
Amstelveen noord
Manager Belastingadvies - Amstelveen
BDO International
amstelveen
Manager btw - Amstelveen
BDO International
amstelveen
Senior Vastgoedanalist - Amstelveen
BDO International
amstelveen
Senior Servicedeskmedewerker Amsterdam | Amstelveen
PEAK IT Amstelveen
Amstelveen, Noord-Holland