Adzuna logo

Schoonmaker

Plaats: Groningen
Bedrijf: Jij Uitzendbureau
JIJ Uitzendbureau
Solliciteren

Voor wisselende partners gevestigd in Groningen zoeken wij flexibele schoonmakers. De werktijden zijn flexibel en wisselend; zo kun jij onder andere starten vanaf 05:30 in de ochtend maar ook genoeg vacatures zijn in de middag of in de avonduren na 18:00. De werkdagen kunnen variëren van enkele dagen tot werkzaam zijn van maandag t/m vrijdag. De uren zijn uiteraard in overleg met jou. De meeste vacatures zijn op parttime basis maar in combinatie kun je veel werken. Dit betekent dat je dan ook op meerdere locaties een toegevoegde waarde bent. Je kan hier zelfstandig- en in een groep werken. Binnen Jij Uitzendbureau hebben wij uiteenlopende openstaande vacatures voor wisselende locaties. Hierbij kun je denken aan:

  • Kinderdagopvang;
  • Kantoren;
  • Scholen;
  • Verzorgingshuizen;
  • Tandartspraktijken;
  • Verzamelpanden van kantoren;
  • Cleanrooms;
  • Portieken;
  • Andere locaties

Tel: 050 - 5470050 | Whatsapp: 06-15 51 16 12 julia@jij-uitzendbureau.nlWat ga je doen als
Als schoonmaker kun jij voor tijdelijk en langer aan de slag op één vaste werkplek maar ook meerder werkplekken waar jij momenteel echt wat kan betekenen. In verband met de gezondheidsrisico's is het belangrijk dat de opdrachtgever ook echt op jou aan kan. Dit betekent dat ook op alle locaties de corona maatregelen gewaarborgd worden! Je gaat aan de slag op een locatie(s) waarbij de werkzaamheden uiteenlopend kunnen zijn. Iedere locatie heeft haar eigen werkzaamheden. Je krijgt namelijk op een school te maken met andere werkzaamheden dan bij een verzorgingshuis. Van standaard werkzaamheden als stofzuigen, dweilen en sanitair tot locatie specifieke werkzaamheden, zorg je ervoor dat alles weer schoon is om te gebruiken. Afhankelijk van je ervaring wordt gekeken waar je wordt ingedeeld. Wij zullen jou daarover tijdig informeren.

Je gaat werken bij
Jij Uitzendbureau is een uitzendorganisatie in Noord-Nederland die inmiddels 13 jaar bestaat. Met specialiteiten als schoonmaak, horeca, bouw en techniek kom je te werken bij een frisse uitzendorganisatie die weet wat jij zoekt en wilt. Samen met jou kijken wij naar de perfecte match en de mogelijkheden die er zijn voor een goede samenwerking.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Schoonmaakmedewerker
UBN Uitzendbureau
Eelde
Schoonmaker
Actief Werkt!
Leek
Schoonmaker
11.83
Tempo Team
Groningen, 9726AC
Schoonmaakmedewerker
1906
Olympia
Groningen, 9723 HE
Schoonmaker
Actief Werkt!
Groningen