Adzuna logo

Technisch Medewerker

Plaats: Nieuweschoot
Bedrijf: Artiflex Partners in Personeelsbemiddeling
Solliciteren

Een technisch medewerker voor onze vacature in Heerenveen. Jij bent gedreven, een echte aanpakker en hebt affiniteit met de bouw, constructie, en-of technische sector. Je wilt graag jouw kennis en kunde ontwikkelen, waarbij je uiteindelijk een allround technisch medewerker bent. Veilig werken en resultaatgericht zijn voor jou belangrijk in je werk.


Deze fulltime functie in de dagdienst (van 07.00 tot 15.45) is bij een specialistisch en ambitieus bedrijf, dat leverancier is van elementen voor het bouwen van huizen en appartementen. De saamhorigheid in het bedrijf is groot en er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jij bent woonachtig in de directe omgeving van Heerenveen (straal van 35 kilometer).


Jouw toekomstige werkzaamheden als technische medewerker in Heerenveen:

  • Het bouwen van prefab elementen op basis van tekening (als je dit nog niet kan dan leren we je het graag);
  • Je plaats inbouwvoorzieningen in de prefab elementen;
  • Je controleert de elementen.


  • Jij hebt een ruimtelijk en technisch inzicht en wil graag in een technische productie jezelf (verder) ontwikkelen;
  • Jij bent een teamspeler maar kan ook goed zelfstandig werken;
  • Jij hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring als technisch medewerker in de constructie-, productie,- bouw-, of technieksector (heb je dit niet maar wil je dit heel graag dan ontvangen we ook graag jouw sollicitatie);
  • Tot slot beheers je de Nederlandse taal goed en ben je woonachtig in de directe omgeving van Heerenveen (straal van 35 kilometer).


Een goed startsalaris conform de CAO beton tussen de €2.075,- en €2.500,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring en op basis van 40 uur. Daarnaast bieden wij ook opleidingsmogelijkheden (zoals een hijsbewijs), krijg je een reiskostenvergoeding van €0,19 per km en de benodigde PBM's. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot vaste aanstelling.


Word jij onze nieuwe technisch medewerker voor onze vacature in Heerenveen? Stuur dan nu je cv naar j.wildeman@artiflex.com. Wij nemen dan gegarandeerd contact met je op. Met vragen kan je ons ook bereiken op 0314 - 784 000 of via WhatsApp op 06-83566878.


Bezoek ook onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Artiflexbv/

#wijzijnartiflex.


Artiflex is een bedrijf van mensen, vóór mensen. Dit ligt verankerd in onze missie om flexibele vakkrachten langdurig te plaatsen binnen (internationale) organisaties en het inspireren van persoonlijke groei. Hierdoor is Artiflex uitgegroeid tot een expert op de snel veranderende arbeidsmarkt met honderden tevreden opdrachtgevers in Europa. Met aandacht voor de persoon achter het werk en toegespitst op duurzame oplossingen.


Hebben we je interesse gewekt, kijk dan ook op onze website: www.artiflex.com

#wijzijnartiflex.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Technisch Medewerker
Technicum
Drachten, 9205BA
Technisch Medewerker
2800
USG Technicum
Drachten, 9205 BA
Technisch Medewerker
Actief Werkt!
Heerenveen
Technisch Medewerker
Actief Werkt! Uitzendbureau
Heerenveen, 8448CM
Commercieel Technisch Medewerker
Effectus HR namens Aludon
Drachten