Adzuna logo

GZ-psycholoog Kind & Jeugd

Plaats: Arnhem
Bedrijf: RIOzorg
Solliciteren
Op de fiets kom je aan bij jouw behandellocatie; leuk zo midden in de stad. Je installeert je op de werkplek van vandaag en terwijl je koffie pakt, kom je een collega tegen en sparren jullie even. Jullie komen snel tot een aanpak, en dit wordt direct toegepast bij de behandeling straks. Fijn, zulke bevlogen collega s die de tijd hebben om even in gesprek te gaan. Je eerste twee afspraken vanochtend betreffen een casu stiek van een kind (6 jaar) met kenmerken in het autistisch segment. Dit vraagt om een creatieve aanpak. Gevolgd door een behandeling van een jongere (15 jaar) die al langere tijd kampt met somberheid. De ochtend sluit je af met een intake. Samen met een casemanager begeleid je dit. De lunch is een heerlijke wandeling in het naastgelegen stadspark. Even je hoofd leegmaken en wat vitamine zon opdoen. De middag start met een multidisciplinair teamoverleg; onder leiding van de teammanager van de regio zoomen jullie onder andere in op diagnostiek, behandelvormen en kwaliteit. Er worden weloverwogen en praktische, professionele besluiten genomen. Fijn dat de besluitvorming zo snel gaat en waar wenselijk of noodzakelijk buiten de kaders wordt gedacht en gehandeld als dit ten goede komt aan de hulpvraag! Die middag heb je ook een overleg met een collega van die zich bezighoudt met wetenschappelijk onderzoek en schrijf je een nieuwsitem omtrent het nieuwe Online Behandelen. De dag vliegt voorbij, net als elke dag als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist bij RIOzorg. Morgen begin je de werkdag met een schooladviesgesprek op locatie met de intern begeleider, leerkracht en ouders van jouw cli nt. Ook kijk je uit naar de LOL-training die je binnenkort volgt met twee collega s: Live Online Leren.

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist bij RIOzorg
In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog (24-36 uur) voor team Oost. Dit betekent dat je werkzaam zult zijn op onze hoofdlocatie in Arnhem in combinatie met Velp.

Hoe ziet een gemiddelde werkweek eruit bij RIOzorg?

* Het uitvoeren/ co rdineren van diagnostiek en behandelingen t.b.v. onze cli nten (4-18 jaar);
* Het participeren in de rol van regiebehandelaar; je overlegt met (basis)psychologen en orthopedagogen die uitvoering geven aan behandelplannen waarbij jij regiebehandelaar bent;
* Het geven van werkbegeleiding aan psychologen;
* Het deelnemen en een actieve bijdrage leveren aan het wekelijks multidisciplinair overleg; hierbij ook voorstellen doen inzake diagnostiek, behandelvormen en opleiding- en kwaliteitsbeleid.

Wie ben jij?

Wil je graag bijdragen aan de ontwikkelingsproblemen van kinderen en jongeren (4-18 jaar), zodat zij zich met meer plezier en (zelf)vertrouwen kunnen ontwikkelen? Ben je ambitieus en gedreven en voel je je thuis bij een middelgrote platte organisatie die volop groeit in ontwikkeling is als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist? Werk je graag in een bevlogen, hecht en betrokken team? Zoek je naar een werkgever die een goede balans tussen werk en priv biedt? Dan is RIOzorg wellicht iets voor jou! Daarnaast ben je in staat om vakinhoudelijke, wetenschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar de praktijk van onderzoek, diagnostiek en behandeling en betrek je je collega s hierbij. Je haalt energie uit het superviseren van collega s die in opleiding zijn en bent continu op zoek naar innovatie van bestaande behandelvormen. Uiteraard houd je altijd oog voor kwaliteit en stelt waar nodig of wenselijk vernieuwing voor.

Wat neem je mee?

Naast persoonlijke visie en missie zijn de volgende kenmerken belangrijk in de functie als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist bij RIOzorg:

* Je beschikt over (een) relevante en succesvol afgeronde opleiding(en) en bovendien ben je BIG- en AGB- geregistreerd;
* Je hebt bij voorkeur werkervaring in de jeugd-ggz;
* Je houdt overzicht en geeft graag werkbegeleiding aan casemanagers;
* Je hebt bij voorkeur behandelervaring met EMDR en/of CGT;
* Je bent bereid om op verschillende locaties in de regio te werken;
* Je hebt affiniteit met online behandelen;
* Je krijgt energie van het leveren van een bijdrage aan de verdere opbouw en ontwikkeling van onze groeiende organisatie.

Wat kunnen wij jou bieden?

Leuk dat je overweegt om bij ons te komen werken! We ontmoeten je graag. Wij kunnen als RIOzorg het volgende aanbieden voor de functie GZ-psycholoog:

* Inschaling in FWG 65, met een maximum van 5.553,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur) exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering (conform CAO GGZ);
* Contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden;
* Indeling werkweek zowel qua tijd, dagen als locatie die aansluit bij jouw wensen en voorkeur;

* Reis- en onkostenvergoeding;
* Pensioenregeling via PFZW;
* Laptop en mobiele telefoon;

* Persoonlijke ontwikkeling middels ruime nascholingsmogelijkheden;
* Bedrijfsrechtsbijstandverzekering;
* Administratieve ondersteuning door ons centraal secretariaat;
* Goed geregelde interne organisatie (reeks van protocollen en richtlijnen beschikbaar);
* Vertrouwen en vrijheid om je rol als regiebehandelaar in te vullen;
* en zeker niet onbelangrijk; een prettig, hecht team van collega s waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen en met wie je een gezellige wandel-lunch-date kunt inplannen.

Waarom RIOzorg?

RIOzorg biedt onderzoek en behandeling om een passend antwoord te geven op de hulpvraag van kind en jeugd. We hebben meer dan 30 behandellocaties in Nederland en kennen drie hoofdlocaties (Arnhem, Amersfoort en Den Haag). RIOzorg bestaat uit ruim 80 gedreven en SKJ/BIG-geregistreerde zorgprofessionals. Het bevlogen team bestaat uit GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagoog-generalisten, orthopedagogen, systeemtherapeuten, (kinder)artsen, psychiaters en stafmedewerkers (zoals HR en Marketing). Elk team van RIOzorg kent een eigen teammanager, elke cli nt/casus een eigen regiebehandelaar in combinatie met een (basis)psycholoog of -orthopedagoog. Daarbij werken we nauw samen met de omgeving van de cli nt; ouder(s)/verzorger(s), school, huisarts en/of CJG/wijkteam. Werkgeluk is een belangrijke pijler bij RIOzorg; dit is onder andere de balans tussen werk en priv , de mate van invloed, mandaat (vrijheid om zelf besluiten te mogen nemen) en een team waarin sprake is van plezier/verbinding.

Word jij onze nieuwe GZ-psycholoog collega?

Ben jij enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Dan komen wij graag met jou in contact. Middels de onderstaande knop kan je eenvoudig solliciteren. Motivatie en CV kun je richten aan Dorien Ruikes, HR Adviseur RIOzorg. Wil je meer informatie over de functie GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist? Verzend een e-mail naar hr@riozorg.nl, bel naar 06 86 81 50 38.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie voor het invullen van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Consulent Jeugd
Randstad Groep Nederland
Arnhem
Consulent Jeugd
BMC
Gelderland
Consulent Jeugd
BMC
Gelderland
Adviseur Jeugd
BMC
Arnhem