Adzuna logo

Docent Maatschappijleer, 1e graad

Plaats: Nijmegen
Bedrijf: Kandinsky College Nijmegen
Solliciteren
@voCampus
@voCampus is een bestuurlijk samenwerkingsverband van een groot aantal scholen voor VO in Nijmegen en omgeving: Canisius College, Citadel College, Dominicus College, Het Rijks vmbo, Jorismavo, Kandinsky College Nijmegen, Kandinsky College Molenhoek, Maaswaal College, Mondial College, NSG Groenewoud, Pax Christi College, Pontem College, SSgN en Stedelijk Gymnasium.

Het Kandinsky College
Kandinsky College Nijmegen maakt onderdeel uit van @voCampus. Het Kandinsky College staat voor eigentijds en hoogwaardig onderwijs in een ambitieuze leercultuur. Wij bieden tweetalig én regulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Wij hebben veel aandacht voor internationalisering. Bij ons leer je je grenzen te verleggen.

In 2019 is Kandinsky College voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot Excellente School.

Het is een school die niet alleen voor, maar ook van de leerling is, een school met ruimte voor eigenheid en voor ieders talent waarbij de school de leerlingen een venster op de wereld wil bieden.

Wij zijn een Positive Behavior Support (PBS) school. Dit is een schoolbrede aanpak die zorgt voor een positief schoolklimaat. Wij staan vanuit PBS voor de kernwaarden verantwoordelijkheid, veiligheid en respect. Deze kernwaarden vormen de basis voor hoe wij met leerlingen en elkaar omgaan.

Kandinsky College Nijmegen zoekt i.v.m. zwangerschapsvervanging per 10 december een enthousiaste

Docent Maatschappijleer 1e graads (0,5 - 0,55 fte)

Functiebeschrijving
Als Docent Maatschappijleer geef je les aan vierdeklassen op mavo- havo- en vwo-niveau. Hier zit een tweetalige klas bij. Deze lessen zullen dus in het Engels worden gegeven. Het betreft in totaal ongeveer 0,5 -0,55 fte, dit komt neer op 12 lesuren per week. Je neemt plaats in de kleine vakgroep Maatschappijleer. Daarnaast word je lid van het mavo-team. Het betreft zwangerschapsvervanging voor de periode 10 december t/m 21 april. De mogelijkheid bestaat om in de periode mei t/m juli voor 0,2 fte te blijven i.v.m. vervanging regulier verlof.

Functie-eisen
- Je hebt bij voorkeur een 1e graads onderwijsbevoegdheid voor het vak Maatschappijleer OF je bent in opleiding voor je 1e graads bevoegdheid voor het vak Maatschappijleer OF je bent een zij-instromer
- Je hebt bij voorkeur ervaring in het lesgeven in het VO
- Je hebt bij voorkeur ervaring in het geven van Engelstalige lessen in het VO OF je hebt hier affiniteit mee. Een bevoegdheid C2 Proficiency/CPE is een pre
- Je beschikt over goede Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden, in zowel woord als geschrift
- Je bent een teamplayer, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat
- Je past binnen de cultuur van het Kandinsky College

Wat bieden wij
Kandinsky College Nijmegen is een dynamische school met volop mogelijkheden voor medewerkers om zichzelf te laten zien. Je kunt je op diverse terreinen inzetten en er is ruimte voor je eigen ontwikkeling.
We bieden een programma aan voor nieuwe medewerkers, waarin je gezamenlijk ondersteuning krijgt in praktische en inhoudelijke zaken. Daarnaast bieden we een driejarig inductieprogramma voor startende docenten. Verder kun je gedurende de eerste twee jaar rekenen op de begeleiding van een collega uit de vakgroep en een interne coach. Je direct leidinggevende is de afdelingsleider van het team waarin je een groot deel van je lessen geeft.
Via onze huisacademie De Werkplaats kan je diverse trainingen en workshops volgen. Zie: https://www.vocampuswerkplaats.nl/site/context/homepage
Bij een volledige baan geef je 22 lessen van 60 minuten op het Kandinsky College. Daarnaast vervul je in overleg taken op het gebied van bijvoorbeeld leerlingbegeleiding of onderwijsontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden
De salariëring is conform schaal LB (minimaal €2822,- en maximaal €4301,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling), zoals vermeld in de CAO-VO 2020. Het betreft een tijdelijke aanstelling i.v.m. zwangerschapsvervanging. Op de functie is de CAO-VO 2020 van toepassing. Voor overige regelingen zie: https://www.sgrvn.nl/werken-bij/regelingen-personeel/

Meer informatie
Voor meer informatie over de school kan je terecht op www.kandinskycollege.nl. Wil je meer weten over de functie, dan kan je contact opnemen met Klaas Huijsman via k.huijsman@kandinskycollege.nl

Je sollicitatie
Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, dan kan je tot en met 31 oktober 2021 uitsluitend reageren via Meesterbaan. Je kan je reactie, bestaande uit je CV en een bondige motivatiebrief richten aan de heer Klaas Huijsman, afdelingsleider.

De sollicitatiegesprekken zullen begin november plaatsvinden.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Docent Maatschappijleer, 1e graad
LB
Dominicus College
Nijmegen
Docent scheikunde 1e graads
Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
Hendrik Pierson College
Zetten
Docent Duits (1e graads)
Arentheem College
Arnhem
Docent Wiskunde 1e graad/2e graad
Rembrandt College
Veenendaal