Adzuna logo

Junior Ervaren Assistent Accountant MKB | Aangiften

Plaats: Velden
Bedrijf: WR.nl Solliciteren
Type contract: Vast
Uren: Deeltijd
Solliciteren
Voor wie je gaat werken:
  • Wij zijn een kantoor gespecialiseerd in accountancy en advies.
  • Ben jij een Junior Assistent Accountant?
  • Heb je ervaring met administratie, aangiften en jaarrekeningen?

Vaste baan: Junior Ervaren Assistent Accountant MKB | HBO | 2.100 - 2.800 | Junior Assistent Accountant

Wij zijn een een fullservice consultancy organisatie. Onze 'suczesmanagers' en specialisten werken dagelijks met veel aandacht samen vóór en mét onze klanten.
We werken met vele professionals vanuit verschillende vestigingen en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Junior Assistent Accountant Venlo HBO ga je het volgende doen:
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Assistent Accountant, die past in deze rol.

Het ideale profiel voor deze functie:
  • Opleiding en ervaring : Je hebt je HBO diploma (BE/AC) vers op zak en staat te popelen om de arbeidsmarkt te betreden.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je bent kritisch en resultaatgericht. Niets neem jij klakkeloos over. Jij laat cijfers tot leven komen in heldere verbeteradviezen. En, wat echt een kunst is: je begrijpt de business van de klant en de klant begrijpt jou. Je dringt door tot de kern van de zaak en werkt graag samen met je collega's aan een oplossing. Je kunt goed feedback geven en ontvangen en weet dat er maar één richting is die we samen opgaan: vooruit. Positief en enthousiast zet je je schouders onder iedere uitdaging die op je pad komt. En kom je er niet uit? Dan vraag je om hulp. Jouw drive is aan!
  • Je woont in de omgeving van Venlo, Roermond, Venray, Helmond en Weert.
Als Junior Ervaren Assistent Accountant MKB bij dit bedrijf in Venlo kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.100 tot Euro 2.800. Dit is per maand, o.b.v. Een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Wanneer ga jij aan de slag?:

Woorden die ook meespelen zijn: Junior Assistent Accountant Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen of Accountancy functies. Ook Assistent-accountant, Accountant of Jaarrekening zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo tref je ook Jaarrekeningen, Controlepraktijk en Assistent Accountant in dit vakgebied.

Kom je uit de buurt van Venlo, solliciteer dan ook ajb. Dus woon je in Valkenburg aan de geul, Venlo, Bunde, Steenwijk of Hoensbroek dan ben je welkom. Maar ook wanneer je woont in Brunssum, Heerlen, Reuver of Bergen. En niet te vergeten Kerkrade, Houthem en Sittard. Als je maar niet te ver weg woont ben je dus welkom. Evenzo voor Nuth, Swalmen, Maastricht of Spaubeek. En ook Susteren, Weert en Landgraaf liggen gunstig voor onze vestiging.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Junior Ervaren Assistent Accountant MKB | Aangiften
€ 2100 - € 2800
WR.nl Solliciteren
Venlo , Limburg , 5916 PJ
Junior Ervaren Assistent Accountant MKB | Aangiften - Venlo
€ 2.100 - € 2.800 p/m
WR.nl Solliciteren, Venlo
Venlo, Limburg
Junior assistent accountant
Vinken Recruitment
Venlo
Ervaren Assistent Accountant MKB | SP
€ 2400 - € 3600
WR.nl Solliciteren
Grubbenvorst , Limburg , 5971 BV