Adzuna logo

Assistant Accountant Fiscalist | HBO

Plaats: Zegveld
Bedrijf: WR.nl Solliciteren
Type contract: Vast
Uren: Deeltijd
Solliciteren
Wie wordt jouw werkgever?:
  • Wij zijn een accountancy bedrijf.
  • Heb jij gevoel voor cijfers?
  • Heb jij ervaring als assistent accountant of fiscalist?

Vaste baan: Assistant Accountant Fiscalist | Accountancy | 2.800 - 3.500 | Assistant Accountant

Wij zijn een accountantskantoor waar we klanten helpen met hun ambities waar te maken. Een middelgroot bedrijf, die mensen helpt bij hun financiële werkzaamheden. We geven zowel advies, als dat we financiële werkzaamheden uitvoeren.

Wat ga je precies doen?:

Voor de vacature als Assistant Accountant Woerden Accountancy ga je het volgende doen:

Voor deze functie verzorg je zelfstandig de samenstelling van en jaarrekeningen van uiteenlopende moeilijkheidsgraad voor een eigen groep klanten. Daarnaast ondersteun jij je collega's met fiscale vraagstukken en beoordeel je intern opgestelde aangiften. Dat doe je veelal op kantoor maar ook klantcontact en -bezoek hoort bij deze functie. Je hebt daartoe veelvuldig contact met klanten, verricht de bijbehorende fiscale werkzaamheden en adviseert en ondersteunt daar waar nodig onze klanten op financieel gebied. Kortom een brede functie waarin jij al jou kennis en kwaliteit vorm kan geven.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Assistant Accountant, die past in deze rol.

Functie-eisen:
  • Je beschikt over HBO-niveau (bij voorkeur bezig met accountancyopleiding);
  • Daarnaast heb je vijf jaar aantoonbare ervaring;
  • Je bent een teamspeler;
  • Ook heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
  • Je woont in de omgeving van Woerden, Gouda, Nieuwkoop, Montfoort en Harmelen.
Wat je van deze werkgever uit Woerden kunt verwachten:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 3.500. Dit is per maand, o.b.v. Een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling. WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Solliciteer direct!:

We noemen graag nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan Assistant Accountant Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen of Accountancy functies. Ook Assistent-accountant, Accountant of Jaarrekening zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo tref je ook Jaarrekeningen, Controlepraktijk en Assistent Accountant in dit werkterrein.

Wij zijn gevestigd in Woerden, kom je uit plaatsen in de buurt moet je vooral ook reageren. Zo zijn Abcoude, Bilthoven, Soestdijk, Maarssen en Bunnik heel dichtbij. Je kan ook bij ons prima komen vanuit Maarn, Baarn, Soest of Vleuten. Als andere plaatsen noemen we graag Zeist, De bilt en Soestduinen. Wanneer je woont in Breukelen, Driebergen, Houten of Woerden en de vacature past jou, solliciteer dan direct. Tot slot de woonplaatsen Gouda, Veenendaal en Amersfoort vandaar kan je prima naar ons toe komen.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Assistant Accountant Fiscalist | HBO, Woerden
€ 2.800 - € 3.500 p/m
WR.nl Solliciteren
Woerden, Utrecht
Assistant Accountant
Five Finance Recruitment
Utrecht
Assistant Accountant
Five Finance Recruitment
Amstelveen
Assistant Accountant
Five Finance Recruitment
Amstelveen, Noord Holland