Adzuna logo

Senior assistent accountant (interim/zzp)

Plaats: Venlo
Bedrijf: Vinken Recruitment
Solliciteren

Voor een regionaal MKB-kantoor in Venlo ben ik op zoek naar een zelfstandig assistent accountant die de komende tijd op interimbasis kan ondersteunen bij het samenstellen van jaarrekeningen.

Als interim zelfstandig assistent accountant of accountant krijg je een aantal klanten toegewezen waarvoor jij de (complexere) jaarrekening samenstelt. Voor de assistent accountant ben je vraagbaak en zij ondersteunen jou juist in het gebruik van de pakketten en het proces. Signaleer je adviesmogelijkheden? Dan bespreek je dat met de relatiebeheerder. De klanten zijn hoofdzakelijk mkb- en mkb+bedrijven uit de directe omgeving van het kantoor. De werkzaamheden worden grotendeels vanuit het kantoor verricht.

Je hebt je titel (bijna) behaald en bent nu of op zeer korte termijn beschikbaar voor deze opdracht.

Het gaat om uitvoerende samenstelwerkzaamheden en het tarief hangt samen met je ervaring in de accountancy.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie over deze functie van assistent accountant, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Onze opdrachtgever is een regionaal accountants- en belastingadvieskantoor voor het regionale mkb met meerdere vestigingen. Door middel van een sterk netwerk bieden zij klanten binnen uiteenlopende branches een fullservice dienstverlening. Zij benaderen de klanten met een no-nonsense mentaliteit en ondersteunen hen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De cultuur is zakelijk, professioneel, maar gemoedelijk. Voor het kantoor in omgeving Venlo zijn zij op zoek naar een zelfstandig assistent accountant of accountant die beschikbaar is voor een nieuwe opdracht.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Assistent accountant
Vinken Recruitment
Venray
Junior Assistent Accountant RA
KSG Accountants & Belastingadviseurs
Reuver
Assistent Accountant (medior)
Vinken Recruitment
Venlo
Junior assistent accountant
Vinken Recruitment
Venlo
Assistent Accountant AA
KSG Accountants & Belastingadviseurs
Reuver