Adzuna logo

Monteur Upstairs Weert

Plaats: Nederweert-Eind
Bedrijf: Staircampus
Solliciteren

Upstairs Traprenovatie is marktleider op het gebied van traprenovatie. Als monteur kun je vrijwel iedere bestaande trap onder handen nemen en vakkundig voorzien van een nieuw uiterlijk. Dit doen wij met overzettreden die wij over de bestaande trap heen plaatsen. De materialen waarmee gewerkt wordt, worden op onze StairCampus geproduceerd. Zo kunnen wij altijd de kwaliteit waarborgen die je van de nummer 1 mag verwachten. Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij ons familiebedrijf. Het team van Upstairs Traprenovatie bestaat uit 125 ervaren en vakbekwame medewerkers, die service en oog voor kwaliteit in hoofdletters schrijven.

Al onze medewerkers ademen het woord TRAP: zij zijn Trots op het familiebedrijf, streven naar het beste Resultaat, zijn Ambitieus en kijken vooruit, maar bovenal hebben zij een Passie voor het vakgebied. Kom jij ons team versterken?

Als monteur traprenovatie ben je dagelijks onderweg om met je duo-collega de traprenovatie vakkundig uit te voeren bij onze klanten in heel Nederland, Vlaanderen (België) en de grensstreek met Duitsland. Hierin heb je zelf alle vrijheid om je dag in te delen. Jij en je collega bepalen zelf wie welke werkzaamheden doet. Als de klant uiteindelijk maar tevreden is. Dat is het belangrijkste!

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding en het liefst al wat werkervaring in interieurbouw / houtbewerking
 • Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt inzicht in het voorkomende werk
 • Je bent elke dag weer bij de klant, dus het zou prettig zijn als je goed met mensen kunt omgaan
 • Je beschikt over een rijbewijs
 • Je bent nauwkeurig (wij maken immers trappen op maat) en je hebt passie voor je vak
 • Woonachtig in Midden-Nederland

Wat bieden wij jou?

 • Goede verdiensten: De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard marktconform en je hebt maar liefst 40,5 vrije dag bij een fulltime dienstverband.
 • Tevreden collega's: Onze medewerkers beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!
 • Contract: Wij willen investeren in onze medewerkers waardoor je uitzicht hebt op een vast dienstverband. Het is niet voor niets dat 80% van onze medewerkers een vast contract heeft.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Binnen de StairCampus wordt veel geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.
 • Eigen bus en het beste gereedschap Je hebt de beschikking over je eigen werkbus uitgerust met het beste professionele gereedschap om mee te werken.
 • Werken in duo's Je werkt altijd samen met een collega-monteur om als professioneel team de traprenovatie zo perfect en efficiënt mogelijk uit te voeren. Daarin krijgen jullie de volledige vrijheid om naar eigen inzicht jullie dag in te delen.

StairCampus Academy

Jouw loopbaan bij Upstairs Traprenovatie begint altijd met een opleiding aan onze StairCampus Academy. Hierin komen natuurlijk de fijne kneepjes van het traprenovatievak aan bod, maar ook onderwerpen als klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Monteur Upstairs Weert
Upstairs
Weert
Monteur, Weert
Actief Werkt! uitzendbureau
Weert, Limburg
Monteur Staalconstructies - Weert
Covebo, Weert
Weert, Limburg
Monteur Koeltechniek - Weert
€ 2.500 - € 4.000 p/m
Synsel Techniek, Weert
Weert, Limburg
Service Monteur - Weert
€ 2.450 - € 4.150 p/m
Synsel Techniek, Weert
Weert, Limburg