Adzuna logo

Klantenservice Medewerker - Rosmalen

Plaats: Vught
Bedrijf: Sawiday
Solliciteren

Hou je van het contact met mensen? Ben je iemand die niet in termen van problemen maar van oplossingen denkt? Dan hebben we voor jou een plekje achter de desk van onze klantenservice!

Wij zijn op zoek naar een:


Klantenservice Medewerker


Sawiday is een belangrijke speler in de sanitair verkoop branche. Ons team bestaat uit 180 gemotiveerde medewerkers die onze online shop Sanitairwinkel.nl, zeven showrooms in Nederland en twee winkels in België draaiende houden. In Rosmalen is onze klantenservice gevestigd en voor de uitbreiding van dat team zoeken we een energieke klantenservicemedewerker (fulltime of parttime).

Wat ga je doen als Klantenservice Medewerker?
Iedere dag komen via de website of onze showrooms veel vragen binnen. De telefoon rinkelt en e-mails, chats en Whatsapp-berichten verschijnen in je scherm. Daar word jij niet nerveus van. De vragen gaan over producten, bestellingen, retouren en aftersales; alles komt via jou binnen. In veel gevallen kun je zelf een oplossing vinden. In andere gevallen sluis je de vraag door naar een collega die kennis heeft van het specifieke onderwerp. De klant voelt zich door jou serieus genomen en geholpen; dat is het allerbelangrijkst.

Bij de klantenservice is het nooit saai. De dynamiek en ja, ook de hectiek die er soms kan zijn, vind jij heerlijk. Aan het eind van de dag doe je je telefoonspeaker af en zet je de computer uit. Gestrest? Nee, hoor. Voldaan wel. Jij hebt onze klanten eraan weten te herinneren waarom ze voor de service van Sanitairwinkel hebben gekozen.

Dit ben jij:

  • Het allerbelangrijkst is dat je communicatief sterk bent. Je hebt een fijne telefoonstem en je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als in schrift. Klanten voelen zich gehoord bij jou; dat komt vooral omdat je altijd kalm en professioneel blijft.
  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau en kunt uitstekend overweg met de computer en programma’s als Windows en Office.
  • Je bent stressbestendig en secuur in wat je doet.

Wat biedt Sawiday jou?

  • Een goed salaris, tussen de € 1.800,- en € 2.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
  • Uitzicht op een vast contract. Met reiskostenvergoeding, een fietsregeling, pensioenopbouw en 25 vakantiedagen plus de optie om extra dagen bij te kopen.
  • Waardering voor je werk die je terugziet in de extraatjes. Er staat altijd fruit klaar voor als je gezonde trek hebt. Op vrijdag sluiten we de week af met een drankje. Elk kwartaal wordt een goede lunch verzorgd door de baas. De jaarlijkse kerstborrel en het personeelsfeest zijn altijd een succes.
  • Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen in je werk, faciliteren wij de opleiding.
  • Je krijgt een hoge korting op ons eigen assortiment sanitair- en badkamerartikelen.

Sawiday is een jonge, ambitieuze onderneming. Het doel is om van Sanitairwinkel.nl de grootste online sanitairwinkel van Nederland, België en Frankrijk te maken, met showrooms bij alle grote steden. We zijn op de goede weg, klanten roemen onze service. Ze proeven bij ons deskundigheid en de bereidheid om voor hen dat stapje extra te zetten. Dat lukt alleen als je een team van deskundige, gemotiveerde werknemers hebt. Daarom investeren we graag in een gezonde bedrijfscultuur, waarin we elkaar kennen en aanvullen.

Kijk voor meer informatie op: www.sawiday.work

Solliciteren op de functie van Klantenservice Medewerker
Word je al enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de sollicitatiebutton. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Klantenservice, Medewerker Klantenservice, Klantcontact, Klantadviseur, Customer Support, Customer Support Medewerker, MBO

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: