Adzuna logo

Groepsleerkracht - Aboe El-Chayr

Plaats: Tilburg
Bedrijf: Nederland Onderwijs Vacature
Uren: Voltijd
Solliciteren
Bedrijfsprofiel
De basisschool Aboe El-Chayr is gevestigd in Tilburg-Noord en biedt onderwijs aan 280 leerlingen. Onze leerlingen hebben diverse culturele achtergronden en worden op onze school opgeleid om deel te nemen aan de Tilburgse samenleving. Ons team bestaat uit ongeveer 30 collega’s waaronder een intern begeleider, leerkrachten, onderwijsassistenten, leraarondersteuners, een administratief medewerker en een conciërge.
SIPO
De Stichting Islamitisch Primair Onderwijs is het bevoegd gezag van vier scholen; IBS El-Feth in Bergen op Zoom, IBS Okba Ibnoe Nafi in Breda, IBS Aboe El-Chayr in Tilburg en IBS Aïsha in Roosendaal. De vier scholen geven onderwijs aan ruim 1000 leerlingen. SIPO richt zich op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardig primair onderwijs op Islamitische grondslag in Zuidwest Nederland. Wij willen dat onze leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen met het oog op hun functioneren in de Nederlandse samenleving. Dit wordt gedaan vanuit onze kernwaarden: Ihsaan, respect, rechtvaardigheid en naastenliefde.

IBS Aboe El-Chayr
De basisschool Aboe El-Chayr is gevestigd in Tilburg-Noord en biedt onderwijs aan 280 leerlingen. Onze leerlingen hebben diverse culturele achtergronden en worden op onze school opgeleid om deel te nemen aan de Tilburgse samenleving. Ons team bestaat uit ongeveer 30 collega’s waaronder een intern begeleider, leerkrachten, onderwijsassistenten, leraarondersteuners, een administratief medewerker en een conciërge.  Wij bieden:
  • Een divers team met ambitieuze collega’s
  • Een uitdagende werkomgeving
  • Ruimte voor initiatief en professionalisering
  • Een benoeming voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een salaris conform CAO PO 
Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Groepsleerkracht
Aboe El Chayr
Tilburg
Groepsleerkracht in Tilburg
Aboe El Chayr
Tilburg
Directeur PO | Aboe El-Chayr
Nederland Onderwijs Vacature
Tilburg
Groepsleerkracht Vmbo onderbouw
Matchpartner
Tilburg, 5049AA
Groepsleerkracht Vmbo onderbouw
Matchpartner
Tilburg