Adzuna logo

Tandarts voor Hoogeveen 2-4 dagen

Plaats: Hoogeveen
Bedrijf: PUUR Mondzorg
Solliciteren
Wil je werken in een zeer moderne groepspraktijk? Dit is je kans!

Voor onze gezellige groepspraktijk in Hoogeveen zoeken wij een tandarts collega. Ben je 2 dagen beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking!

PUUR Mondzorg Hoogeveen (https://puurmondzorg.nl/locaties/hoogeveen/) is een praktijk met 9 behandelkamers en is ingericht volgens de nieuwste standaarden. De praktijk heeft ruim voldoende patienten. Volledige opbouw van de agenda realiseren wij binnen n maand.

Onze praktijk is, voor zowel pati nten als behandelaren, van alle gemakken voorzien. Een goed op elkaar ingespeeld team zorgt voor een goede flow in de agenda. Het Shared Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van bereikbaarheid en administratie. Op die manier is er meer tijd en aandacht voor de pati nt in de praktijk.

Bij PUUR Mondzorg Hoogeveen werk je samen. We zijn een gezellige praktijk met een informele sfeer. Wij richten ons op kwaliteit met veel persoonlijke aandacht voor onze pati nten. In ons mondzorgcentrum is preventie erg belangrijk. Naast tandartsen werken er ook preventie-assistenten en mondhygi nisten in ons team.

We zijn per direct op zoek naar een tandarts voor 2-4 dagen

Voor meer informatie of voor het inplannen van een kennismaking neem je contact op met Daniel van Leeuwen: 06-10526127.

Als tandarts ben je verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief goede tandheelkunde. Je stelt zelf je behandelplannen op en je bepaalt je eigen behandeltijden. Je hebt de beschikking over opgeleide four-handed assistentes. Binnen ons team is intercollegiaal overleg mogelijk en gangbaar.

BIG geregistreerde tandarts
Glasheldere en prettige communicatie met pati nten
Fijne teamplayer
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Tandarts
Regio Hoogeveen
Verzorgende IG | Hoogeveen | 24 uur
Care4 Group
Hoogeveen
Verkoopmedewerker - Hoogeveen, Hoogeveen
Specsavers
Hoogeveen, Drenthe
Tandarts - Geriatrie | Omgeving Hardenberg | 2 dagen
DentalMatch
Hardenberg, Overijssel
Beveiligingsmonteur, MBV in Hoogeveen - Hoogeveen
€ 2.600 - € 3.200 p/m
TeqJob Beveiligingstechniek, Hoogeveen
Hoogeveen, Drenthe