Adzuna logo

(Aankomend) Accountant AA

Plaats: Gilze
Bedrijf: Career Platform Tilburg
Uren: Voltijd
Solliciteren

* Weet jij nieuwe klanten te enthousiasmeren voor Vermetten;
* Kun je nieuwe dienstverlening bij bestaande klanten introduceren;
* Gebruik je jouw mensenkennis om collega's te helpen met hun ontwikkeling;
* Vind je de samenwerking met andere disciplines binnen Vermetten, zoals bijvoorbeeld met onze financieel planner en juridisch adviseur.
Je hebt inmiddels je AA titel behaald of bent al vergevorderd in het traject tot AA. Daarnaast heb je voldoende ervaring in de MKB samenstel-/adviespraktijk, waardoor je zelfstandig jaarrekeningen reviewt en (complexe) advieswerkzaamheden verricht.
Dat bereiken we door onze collega's de ruimte te geven voor eigen invulling en ontwikkeling en elkaar op de juiste momenten te helpen. Ongedwongen, altijd professioneel en met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. Het gaat tenslotte om jouw werkplezier en ontwikkeling. Bij ons vind je dus geen standaard functieprofielen of ontwikkeltrajecten. Het gaat om de match tussen jou en Vermetten en wat we daarin voor elkaar kunnen betekenen.

Bovendien, jezelf ontwikkelen en successen realiseren is in onze ogen vooral 'één keer vaker opstaan dan dat je valt'. Mét leermomenten dus. Zo simpel als dat.

Verder bieden we jou

  • Een marktconform salaris. Klinkt lekker cliché, en dat is het wellicht ook, maar wij vinden het belangrijk om je te belonen conform de verantwoordelijkheid die je in jouw functie draagt;
  • Een leaseauto met vrije keuze binnen jouw budget;
  • 30 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Deelname aan externe bijeenkomsten, cursussen en andere evenementen;
  • Overname van een eventuele studieschuld;
  • Een goede pensioenregeling én een WIA-verzekering;
  • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken

In Gilze bedienen we met 20 professionals een divers pakket aan MKB klanten, die behoefte hebben aan praktische ondersteuning en advies. Van productiebedrijf tot snelgroeiende internetonderneming.

Onze klantengroep bestaat uit MKB-bedrijven die behoefte hebben aan praktische ondersteuning en advies. Van bakkerij tot snelgroeiend internetbedrijf.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Accountant (AA)
216 B.V. Breda
Breda
Accountant AA
Adviesgroep '88
Tilburg
Accountant AA
Adviesgroep '88
Tilburg
Accountant AA met partnerambitie
Headhuntersteam
Etten-Leur
Assistent accountant AA
Vinken Recruitment
Waalwijk