Adzuna logo

Uitvoerder Afbouw | Woningbouw

Plaats: Utrecht
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze relatie is financieel zeer gezond en voornamelijk actief in de woningbouw. De bouw van grondgebonden woningen, appartementencomplexen maar ook de transformatie van een kantoor naar appartementen. Naast het feit dat ze bouwen zijn ze ook actief als ontwikkelaar. Bij deze organisatie werk je samen met 40 collega’s. Dag in, dag uit is iedereen hard aan het werk om de projecten wederom tot een succes te maken en zo de goede naam hoog te houden. Dit gaat nog steeds erg goed, aangezien ze circa 40 miljoen euro omzet draaien.

Als medewerker weet je zeker dat je genoeg werk op je bord hebt liggen. De organisatie draait overuren. Ze typeren zichzelf als een organisatie waar de echte bouwmentaliteit nog te vinden is. Men is direct in de communicatie en denkt enkel in oplossingen. Functie inhoud:

Het project waarop je kan instromen betreft de afbouwfase van 100 woningen (seriematig). In november starten de opleveringen.Op en rond de bouwplaats ben jij de persoon die de bouw aanstuurt en realiseert. Je geeft leiding aan de uitvoering van één of meerdere bouwprojecten of delen / fases van grote projecten. Je stuurt onderaannemers aan, stemt samen met de projectleider de planning af, bewaakt de uren en je bent alert op ARBO-zaken. Je bent verantwoordelijk voor het afroepen van materieel en materialen. Ook hou je toezicht op werktekeningen en de bouwplanning. Functie eisen:

  • Een afgeronde opleiding MBO/HBO Bouwkunde
  • Minimaal 2 jaar ervaring als uitvoerder (afbouw) binnen de seriematige woningbouw
  • In het bezit van VOL-VCA
  • In het bezit van rijbewijs B
Geboden wordt:

Indien jouw voorkeur uitgaat naar een baan in loondienst heb je een uitdagende baan onder de vleugels van een ervaren uitvoerder. De opdrachtgever helpt graag mee met jouw ontwikkeling van deel-/assistent uitvoerder naar zelfstandig uitvoerder.ZZP'ers worden ook uitgenodigd om te solliciteren. De projectduur bedraagt circa 8 maanden. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder afbouw
CaJa Recruitment
Utrecht
Uitvoerder Woningbouw
VNOM
Amersfoort, 3812 EA
Uitvoerder Woningbouw
Propylon
Utrecht
Uitvoerder
J.H.W. Bouwdiensten
Utrecht, 3500AA