Adzuna logo

Huisschilder gezocht Rijswijk e.o. (Fulltime)

Salaris: € 2100 - € 2800
Plaats: Rijswijk
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Huisschilder gezocht Rijswijk e.o. (Fulltime) Het is maandagmorgen en ieder verzamelt zich bij het pakhuis, even met elkaar een bakkie doen en de week bespreken. Samen met je collega’s ga je gezamenlijk naar de klus over algemeen zit onze opdrachtgever in het mooie particuliere schilder en onderhoudswerk dus aandacht en stukje tijdnemen om mooi werk af te leveren is erg belangrijk. Aan einde van de week even nog met z’n allen een drankje doen en dan het weekend vieren. Klinkt dit voor jou als een ideale werkweek aarzel dan niet en solliciteer.

Functie-eisen

Wat heb jij in huis voor ons • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als schilder. • Een goede beheersing van de Nederlandse taal. • Het is een pré als je Mbo–2 schilder diploma hebt. • Woonachtig in omgeving van Rijswijk.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is al sinds 1967 actief in de regio Haaglanden en heeft in de jaren een goede naam opgebouwd. Door jarenlange ervaring in de schilderswinkel in Rijswijk heeft men nog steeds die servicegerichte en klantvriendelijke benadering. Hierdoor heeft dit bedrijf een groot aantal vaste relaties in het bestand, zowel grote organisaties als particulieren. Daarmee behoort deze opdrachtgever tot één van de oudste en gerenommeerde schildersbedrijven in de regio Haaglanden en daarbuiten..

Bedrijfscultuur

Alle werknemers van dit bedrijf zijn nette en vakbekwame all-round schilders die schilderwerk in alle vormen verzorgen. men verzorgt inspecties, adviseert over onderhoud en draagt zorg voor meerjarige onderhoudsplannen.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: