Adzuna logo

Verzorgende IG - werken in de wijk - Afwisseling en uitdaging

Plaats: Ochten
Bedrijf: Akkolade
Solliciteren

Ben jij Verzorgende IG niveau 3 en ligt jouw uitdaging in de wijk? Weet jij creatief om te gaan met de uitdagingen in de thuiszorg en hou je van de verrassingen die iedere dag werken in de thuiszorg voor je in petto heeft? Je gaat voor het eindresultaat: door jouw werk en inzet is het mogelijk dat mensen langer thuis wonen én gelukkig kunnen zijn in hun eigen leefomgeving.

  • Standplaats: Ochten
  • Uren: 16 tot 24, 20 tot 28
  • Functie: Verzorgende IG niveau 3
  • Vakgebied: Thuiszorg

Jouw functie

Gelukkig blijven mensen met somatische problemen en/of dementie langer thuis wonen. Thuiszorg goed afstemmen op de zorgvraag, is daarbij essentieel. Er zijn steeds meer mogelijkheden om hun leven in hun eigen huis, dichtbij geliefden en vrienden te vervolgen.

In je dagelijkse werk word je ondersteund met domotica, die jou het werken in de wijk gemakkelijker maakt. Geen sleutelkastje bij de deur maar de deur ontgrendelen met je mobiele telefoon; geen rondslingerende medicatielijsten maar overzichtelijk in je app per cliënt. Ook jouw ideeën over de inzet van hulpmiddelen om het leven en werken in de wijk te vergemakkelijken, horen we graag en proberen we uit.

Je bent zelfstandig ingesteld, weet goed te communiceren en te organiseren met mantelzorgers en vooral: je hebt een heel groot empathisch vermogen waardoor je de juiste verbinding met de zorgvrager weet te maken. Iedere dag is anders, maar voor de zorgvrager weet jij de rust te bewaren. Je bent creatief en vindt voor iedere uitdaging een passende oplossing.

Je werkt in een team met collega's Verzorgenden IG, verpleegkundigen niveau 4, wijkverpleegkundigen en casemanagers. Samen organiseren en leveren jullie topkwaliteit!

Wij bieden jou:

  • CAO VVT - FWG 40 (Salaris maximaal: € 2.971,05)
  • Contracturen bespreekbaar: 16 tot 24
  • Contracturen bespreekbaar: 20 tot 28
  • Regio: Tiel

Jouw profiel:

  • Diploma mbo verzorgende IG niveau 3
  • In bezit van auto en rijbewijs

Onze procedure:

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar jij een vaste baan krijgt. Na jouw vrijblijvende reactie nodigen we je graag uit voor een (digitale) kennismaking met ons. Tijdens de kennismaking vertellen we jou alles over het team, de functie en de voorwaarden, maar bespreken we vooral ook jouw wensen en kwaliteiten. Jij staat centraal in deze procedure!

We plannen altijd een kennismaking met jou en het zorgteam. Ook mag je een dag meelopen zodat je een goed beeld kan vormen van de praktijk. Als je positief bent over het team en het meelopen word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt in dienst bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe vaste baan.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: