Adzuna logo

Trainer Wft Vermogen, Hypothecair krediet en consumptief krediet, EFA/SEH

Plaats: Bilthoven
Bedrijf: Lindenhaeghe
Solliciteren

Lindenhaeghe zoekt een Trainer Wft Vermogen, Hypothecair krediet en consumptief krediet, EFA/SEH te Bilthoven HBO geplaatst op 11-05-2021

Bij Lindenhaeghe willen we financieel professionals duurzaam ontwikkelen; zowel inhoudelijk als op het gebied van (advies)adviesvaardigheden! Voor ons trainersteam zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze:

TRAINER WFT VERMOGEN, HYPOTHECAIR KREDIET EN CONSUMPTIEF KREDIET, EFA/SEH | 32-40 UUR | DOCENT / KENNISOVERDRAGER / KLAAR-VOOR-EXAMEN-STOMER / ENTERT(R)AINER

Als trainer geef je drie/vier dagen in de week training aan onze cursisten. Dit kan op één van onze leslocaties in het land zijn, maar ook bij een van onze klanten op kantoor. Daarnaast besteed je ongeveer één dag per week aan de doorontwikkeling en/of voorbereiding van de opleiding. Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en neem je hier ook je verantwoordelijkheid in. Je verdiept je in de actualiteiten en hebt een signalerende rol als het gaat om het actualiseren van de lesinhoud of het studiemateriaal. Je bent gepassioneerd om niet alleen te trainen, maar ook continue kritisch naar de inhoud van de opleiding te kijken en die te willen verbeteren.

Opleiden doen we met een hoge fun factor, plezier en positieve energie; het is niet voor niets dat we onze trainers ook wel entertrainers noemen. Als trainer is het dan ook belangrijk dat je met vakkundige kennis én plezier de groep klaarstoomt voor de eindtoetsing. Je bent voor onze cursisten de kennisoverdrager, sparringpartner en mentor tegelijk. Met de andere trainers heb je regelmatig contact en in het begin zul je een eigen mentor toegewezen krijgen, die jou gaat begeleiden en ontwikkelen in het geven van trainingen. Je gaat een waardevolle ervaring op doen en je leert een hoop!

Over Lindenhaeghe
Wij maken professionele ontwikkeling toegankelijk en willen daarbij de rechterhand zijn, waarmee professioneel Nederland samenwerkt als het gaat om continue, duurzame en complete ontwikkeling. Wij hanteren een examengerichte aanpak. Deze benadering resulteert in hoge kwaliteit van onze opleidingen en hoge slagingspercentages voor onze examens. Wij verzorgen verschillende opleidingen zoals de Wft vakopleidingen en de daarbij behorende PE opleidingen, maar ook bovenwettelijke opleidingen, waaronder de opleiding Hypothecair Planner (EHP), Financieel Planner (FFP), Echtscheidingsadviseur (RFEA) en Erkend Financieel Adviseur (EFA).

Lindenhaeghe is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij natuurlijk een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Wij laten ons monitoren door Great Place to Work om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s het bij ons naar de zin hebben.

Jij
We zoeken een collega met vakkennis en affiniteit met training geven en kennis overdragen? We staan zowel open voor ervaren trainers als kandidaten uit het werkveld die het trainersvak bij ons willen eigen maken.

 • Je hebt gedegen vakkennis met betrekking tot de inhoud van de opleidingen, wanneer je in het bezit bent van diploma een LHP FFP is dat een extra pré
 • Je hebt overtuigingskracht, inlevingsvermogen, je kunt goed luisteren en hebt uitstekende verbale en non-verbale communicatie
 • Je kunt goed samenwerken en je bent een echte teamplayer
 • Je bent leergierig, enthousiast en kunt mensen goed motiveren
 • Je bent bij voorkeur woonachtig centraal in Nederland en je vindt het niet erg om te reizen; onze opleidingen worden door het hele land gegeven
 • Je hebt een representatief voorkomen

Wat wij je bieden

 • Indien jij de geschikte kandidaat bent, bieden wij je:
 • Een uitdagende functie bij een ‘Great Place to Work’
 • Een goede werksfeer en leuke collega’s
 • Een salaris van maximaal € 3.300,- afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring
 • Een lease-auto
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • Ben je een startende trainer, dan leiden we je intern op
 • Uitstekende koffievoorzieningen en heerlijke lunch in ons café
 • Ruimte voor jouw initiatieven en ideeën

Zo reageer je
Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tessa van Son (Recruiter): 06 26 716 734.

De sollicitatieprocedure wordt gevoerd conform ons privacy statement.
Uw (sollicitatie)gegevens zullen uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden verwijderd uit onze systemen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Interesse in de functie van Trainer Wft Vermogen, Hypothecair krediet en consumptief krediet, EFA/SEH bij Lindenhaeghe regio Bilthoven?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Incassomedewerker Consumptief Krediet
ARTO Recruitment
Amersfoort
Traineeship Bancair
Talent&Pro
Utrecht
Traineeship Bancair
Talent&Pro
Amersfoort
Marktleider zoekt commerciële hypotheekadviseur
2B Connected
Nieuwegein, 3434 BD
Young Professional Program
Career Control
Utrecht, 3454PP