Adzuna logo

CNC Operator Verspaning

Plaats: Nietap
Bedrijf: Technicum
Type contract: Vast
Uren: Voltijd
Solliciteren

Laten we beginnen met misschien wel het meest prettige aspect aan deze functie; om de drie weken ben je maar liefst 5 (!) dagen vrij!

In deze functie in een zeer aantrekkelijk twee-ploegendienst werk je gemiddeld 34 uur per week in de dag- of nachtdienst. Je werkdagen als machine operator staan in het teken van het optimaal draaiende houden van een zestal CNC-draaibanken samen met vijf andere dienstdoende operators. Qua machines kan je denken aan de nieuwste CNC-draaibanken van de onder andere de merken Index en Tornos. Het bedrijf is druk bezig met uitbreiden en heeft een geheel nieuwe productiehal gebouwd aan het huidige pand vast.

Jouw werkdag zou er als volgt uit kunnen gaan zien:

Nadat jij je auto op je eigen parkeerplek achter het pand hebt geparkeerd groet je de ploegleider. Hij overhandigt je de opdrachtenlijst en je zoekt je plek in de schone productiehal. Tijdens je loopje naar je eigen plek groet je de andere collega's, de sfeer zit er alweer goed in. Aan de hand van de opdrachtenlijst ben je verantwoordelijk voor een zestal CNC-draaibanken van diverse merken. Er is een opdracht klaar en jij zorgt met je digitale schuifmaat voor de eerste controle. Vervolgens breng je de bewerkte onderdelen richting de wasstraat. Bij het geheel volautomatische proces speelt een high tech robot een centrale rol bij het schoonmaken en ontvetten van de producten.

Na de pauze is er een kleine storing die je zelfstandig oplost en vervolgens ga je verder met een nieuwe opdracht. Je overlegt met je teamleider en zorgt er vervolgens weer voor dat de productie soepeltjes verloopt. Het einde van je dienst is in zicht en je zorgt voor een keurig opgeruimde en schone werkplek. Dit was je vierde dienst deze week, het betekent je laatste dienst en daarmee een weekend van maar liefst vijf (!) dagen voor de boeg. Het perfecte moment om dat lang geplande weekendje weg te boeken, een heerlijk vooruitzicht!

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze opdrachtgever kunnen we je een prachtig vooruitzicht bieden. Je gaat als startsalaris €14,66 bruto per uur verdienen op basis van een 34-urige werkweek. Hierbij kom je te werken in een ploeg waarbij je de eerste en tweede week 37 uur werkt en de derde week 28 uur werkt. Je werktijden zijn van 7.00 uur tot 17.30 uur in dagdienst of van 19.00 uur tot 5.00 uur in de nachtdienst.

Je start met een full time contract voor bepaalde tijd. Na afloop van dit contract wordt je overgenomen op contract bij onze opdrachtgever en komt uiteraard je salaris ook ter sprake.
Vanuit Technicum kun je rekenen op:

  • Reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer met een max van 50 kilometer per dag;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8,33 procent vakantiegeld waarvan een deel netto uitgekeerd wordt;
  • Gratis werkkleding;
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en/of opleidingen;

Maakt bovenstaande je enthousiast maar heb je toch nog een aantal vragen? Onze collega Jelmer Jellesma komt graag telefonisch of via WhatsApp met je in contact via 06-18192677.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

CNC Operator Verspaning
2800
USG Technicum
Leek, 9351 BM
CNC Frezer
Abeos Uitzendbureau
Assen, 9405 PR
Teamleider Verspaning
NTS Group
Drachten, 9203 ZN
CNC-insteller
Pro Industry
Groningen
CNC Draaier / Frezer
AB Vakwerk
Drachten