Adzuna logo

Commercieel medewerker binnendienst

Plaats: Eindhoven
Uren: Voltijd
Work-On
Solliciteren

Vacaturebeschrijving:

Jij bent het aanspreekpunt en visitekaartje voor de zakelijke klanten voor alle zorggebruikersgroepen binnen deze klant. Je bent vraagbaak en sparringpartner voor (gespecialiseerd) verpleegkundigen op poli's en verpleegkundigen waar onze klant producten en diensten leveren. Jij bent dus altijd op de hoogte van de voorraden en wat hiermee moet gebeuren. De ondersteunende en administratieve zaken binnen verschillende processen worden door jou optimaal afgestemd en uitgevoerd. Jij bent in staat mee te denken in de verschillende processen en deze aan te scherpen en optimaliseren, je ontdekt verbeterpunten en komt met oplossingen. Deze ga je vervolgens zelf implementeren.

Als commercieel medewerker binnendienst heb je zowel een uitvoerende als ondersteunende rol. Nauwkeurigheid, betrokkenheid, eigenaarschap, ondernemerschap en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel zijn daarom essentieel. Jij zorgt ervoor dat de zakelijke klant zich gehoord en begrepen voelt. Jij bent bewust bezig met het leveren van een optimale bijdrage in het team en naar je klant, natuurlijk met oog voor resultaat.

Waar kom jij te werken?

Je komt te werken bij een toonaangevende Europese leverancier van medische hulpmiddelen die actief is in meerdere landen met het hoofdkantoor in Stockholm. Als commercieel medewerker binnendienst ben je onderdeel van het team Business Support. Deze organisatie levert als enige leverancier in Nederland voor alle zorgverzekeraars hulpmiddelen voor diabetes-, continentie-, stoma- en wondzorg en medische voeding. Deze producten worden direct geleverd aan ziekenhuizen, huisartsen, zorgcentra, apotheken en natuurlijk bij de mensen thuis.

Onze klant vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk. Dit blijkt o.a. uit de investeringen in thema's als preventieve zorg, dataveiligheid en privacy, milieu en eerlijke arbeid. Omdat onze klant kwaliteitsproducten met de juiste begeleiding wil blijven leveren moeten ze altijd blijven innoveren. Daarom is de samenwerking in de gehele zorgketen (met zorgverleners, zorgverzekeraars, fabrikanten en de zorggebruiker zelf) essentieel. Door expertise, netwerken en economische kracht van specialisten te bundelen is het mogelijk om betere zorguitkomsten tegen lagere kosten te realiseren.

Hier draait alles om het continu verzorgen van de juiste medische hulpmiddelen. Elke dag samenwerken aan betere zorg, dat is wat onze klant drijft.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag is erg afwisselend. Je hebt veel contact met ziekenhuizen, verzorginstehuizen en apothekers. Hierbij kent de functie een mooie balans tussen telefonische en administratieve werkzaamheden.

 • Je zorgt voor de inrichting van het Zorgportaal;
 • Je hebt veel telefonisch overleg met zakelijke klanten en optimaliseert onder andere de orders die voortvloeien uit deze gesprekken;
 • Je beantwoordt vragen van zakelijke klanten over Zorgportaal en andere zaken, jij zorgt ervoor dat meldingen worden opgepakt;
 • Jij draagt zorg voor het opbouwen en onderhouden van goede contacten met de klant;
 • Je bent verantwoordelijk voor het volledig afhandelen en registreren van klachten vanuit de zakelijke klant;
 • Je zorgt ervoor dat je kennis verkrijgt en jouw kennis op peil houdt van o.a. het klantdossier, de product-en medische kennis, de kennis van het totale klantproces/zorgproces, de afspraken met de zorgverzekeraars en de financieringsstructuren in de Nederlandse gezondheidszorg (AWBZ, WMO, Zorgverzekeringswet en MSVT).

Herken jij jezelf hierin?

In deze functie is het belangrijk dat jij proactief contact hebt en contact legt met de zakelijke klant. Jij bent degene die vanuit een klantgerichte blik aan de slag gaat en echt je steentje wil bijdragen binnen het Business Support team. Het volgende is natuurlijk ook belangrijk:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie met b2b contact;
 • communicatief vaardig, daadkrachtig, organisatorisch sterk, resultaatgericht en een teamplayer;
 • een goede, duidelijke telefoonstem;
 • ervaring in het gebruik van MS Office;
 • ervaring in het gebruik van Microsoft Dunamics Navision;
 • beschikbaar voor 36 uur per week

Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk is het leuk om veel te leren en verantwoordelijkheden te krijgen, maar je krijgt er natuurlijk nog meer voor terug. Namelijk:

 • een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën
 • een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoof in het vaandel heeft staan;
 • je komt terecht in een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin mooie teamprestaties met elkaar worden gerealiseerd en natuurlijk ook gevierd;
 • een aantrekkelijk salaris ( het aanvangssalaris ligt rond de € 2656,- bruto per maand op fulltime basis). Het groeipotentieel is nog eens 35%;
 • heel goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, een jaarbonus, volledig betaalde WIa-hiaat verzekering, gratis sport abonnement bij Basis Fit en keuze uit twee collectieve zorgverzekeringen;
 • diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het het 'samen zorgen we ervoor' gevoel te versterken.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je je interesse kenbaar maken mag je me altijd bellen op 013 580 2720 of mailen naar naomi@work-on.nl

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst
3500
Olympia
Veghel, 5466 AB
Commercieel medewerker binnendienst
Tempo Team
Son en Breugel
Commercieel medewerker binnendienst
Eminent Groep
Budel, Noord-Brabant, 6021 PX
Commercieel Medewerker Binnendienst
€ 2.300 - 2.600 per maand
NasWerkt
Oisterwijk