Adzuna logo

Project Controller

Plaats: Vianen
Bedrijf: VolkerWessels
Solliciteren

Project Controller

geplaatst op 25 juni 2021Behoud jij het financieel overzicht in een groot multidisciplinair bouwproject? Zie je het als een uitdaging om met de projectleiding te sparren over kansen en risico’s? Dan is Van Hattum en Blankevoort op zoek jou!solliciteer nuBedrijfVan Hattum en Blankevoort B.V.LocatieVianenUren40Niveau HBO

Jouw uitdaging

Als Project Controller ben je de financiële rechterhand van de projectmanager of -leider. Je speelt een belangrijke rol in het “in control” zijn van onze complexe en uitdagende infrastructurele bouwprojecten. Daarnaast leg je, vanuit de financiële invalshoek, de relatie tussen ontwerp, hoeveelheden, producties en planning. Bij een nieuw op starten project ben jij mede verantwoordelijk voor het opzetten van de volledige financiële en administratieve structuur.Uiteraard draag je, samen met je collega controllers, bij aan het verbeteren van onze diverse algemene administratieve processen en systemen.

Jouw werkzaamheden

  • Het opstellen van periodieke realisatierapportages met betrekking tot voortgang, kosten, opbrengsten en financieringsstanden;
  • Het monitoren van verwachtingen met betrekking tot kosten, opbrengsten, risico’s en financieringsstanden;
  • Fungeren al professionele intermediair in de communicatie tussen de projectleiding, de afdeling F&C en alle overige betrokkenen (zowel intern als extern);
  • Opstellen en indienen van termijnen en facturen en toezien op tijdige betaling hiervan;
  • Bijdragen aan de continue verbetering van de financiële administratie en de interne organisatie om onze hoge kwaliteit te waarborgen.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op financieel gebied en 5 jaar relevante werkervaring als project controller;
  • Je hebt ervaring met projectadministratie en zelfstandige verslaglegging van bouwprojecten;
  • Je hebt kennis van de interne beheersingsmaatregelen van financiële verslaggeving en ervaring met ERP-systemen;
  • Je vindt het een uitdaging en je bent bereid om in het gehele land te werken;
  • Je bent analytisch en nauwkeurig en gedraagt je discreet en integer. Verder toon je leiderschap en daadkracht, juist in lastige situaties. Samenwerken, resultaatgericht en ondernemerschap zijn ook competenties die bij jou passen.

Ons aanbod

Bij Van Hattum en Blankevoort werk je samen aan de meest innovatieve projecten van Nederland. Er is vertrouwen en ruimte voor nieuwe ideeën. Je ontmoet collega's die je vooruit helpen. De werksfeer op het hoofdkantoor, de vestigingen en de projecten is uitstekend. Dat geeft energie! Daarnaast bieden wij een prima pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen.

Ons bedrijf

Als meest ervaren civiele aannemer van Nederland ontwerpt, bouwt en onderhoudt Van Hattum en Blankevoort civiele constructies voor projecten in de infrastructuur, energie-, wind- en vastgoedmarkt. Grote innovatieve, integrale projecten zoals de nieuwe zeesluis IJmuiden, maar ook specialistische projecten als een ondergrondse fietsenstalling, onderhoud van kades of een onderkeldering onder een monumentaal pand. Het hoofdkantoor zit in Vianen en de vestigingen bevinden zich in Diemen, Papendrecht en Rijssen.

De cultuur van het bedrijf kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. Het personeelsbeleid is erop gericht medewerkers te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van hun eigen kwaliteiten. Met trots voor het eigen product en plezier in het werk, creëren zij kans voor henzelf en het bedrijf. Veiligheid, duurzaamheid en integriteit zijn de randvoorwaarden voor het succes. Van Hattum en Blankevoort is onderdeel van VolkerWessels, dat met ruim 125 bedrijven en circa 15.000 medewerkers bouwt aan wonen, werken en mobiliteit.

Solliciteren?

Word jij uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer direct via het sollicitatieformulier of als je vooraf vragen hebt kun je contact opnemen met Borg van Katwijk, Financieel Directeur of Ruben Murauer, HR Trainee, bereikbaar via 088-1865100.


Voor deze vacature is een integriteitstoetsing van toepassing als onderdeel van de selectieprocedure.

#LI-RM1

solliciteer nu
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Project Controller
Five Finance Recruitment
Odijk, Utrecht
Project Controller
Centric
IJsselstein
Project Controller
Centric
Ijsselstein
Project Controller Bouw & Vastgoedontwikkeling
Oliver James Associates
Utrecht