Adzuna logo

Financieel Recruiter

Plaats: Nederland
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

HRMWij, bij Westland Werving en Selectie zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons, door de toenemende drukte, kan ondersteunen! Als Financieel recruiter bij Westland werving en selectie mag jij de volledige financieble tak oppakken en opbouwen! De klanten zijn er, het contact is warm, nu alleen een kwestie van relatie onderhouden en de geschikte kandidaat vinden! Voor jou een eitje toch? ;)Wat ga je doen als Financieel Recruiter?

Als recruiter van de financieble tak ben je verantwoordelijkheid voor het gehele sales en recruitment proces (het betreft een 360 graden rol). Je krijgt er energie van om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Om je eigen business draaiende te houden, houd jij je bezig met netwerken en relatiebeheer. Je kunt goed luisteren en uitvragen om de behoeften van de klant te achterhalen. Je denkt mee met jouw klanten en investeert in de relatie om deze verder uit te bouwen. Om jouw klant goed te bedienen ga je op zoek naar de juiste kandidaat. Je maakt optimaal gebruik van de wervingskanalen en bent creatief. Na intakegesprekken selecteer jij de beste kandidaten en ga je met beide partijen het gesprek aan om een goede match te realiseren.Wat breng je mee?

Je bent resultaatgericht en bereid om je extra in te zetten voor het team.

Verder verwachten we de volgende zaken van jou:

  • MBO/HBO werk-denkniveau;
  • 2-5 jaar relevante ervaring in de arbeidsbemiddeling;
  • Open en proactieve houding;
  • Je bent woonachtig in het Westland en omgeving;
  • Je bent ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit.


Wat krijg je ervoor terug?

Naast veel verantwoordelijkheid bieden wij je een prettige werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om je ambities waar te maken. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel en collegiaal.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een jong en resultaatgericht team waarmee we successen altijd vieren!
  • Een goed basissalaris met bonussysteem;
  • Elke week een gezellige borrel.
  • Elke vrijdag heerlijke verse broodjes


Waar vind je deze uitdaging

Wij zijn een betrokken, gespecialiseerde organisatie in het werven en selecteren van (vast) personeel. Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen op (vaste) banen in de regio Westland, hebben we een groot, uniek netwerk aan kandidaten en werkgevers opgebouwd. We zijn er trots op dat we in alle branches en op alle niveaus kunnen bemiddelen. Met onze Westlandse mentaliteit helpen we jou bij het vinden van je nieuwe droombaan of de perfecte kandidaat. Wij hebben niet de ambitie een landelijke speler te worden, wij richten ons liever op de kwaliteit van onze dienst in het Westland.Enthousiast, neem contact op met

Gwendolyne van Haasteren (06) 14 13 28 02

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Recruitment Consultant / Recruiter
KGU Recruitment
Hilversum, NH
Recruitment Consultant
€2.800 tot €4.100
Extra Talent
3062 Rotterdam
Recruitment Consultant
€2.800 tot €4.000
Extra Talent
3062 Rotterdam
Recruitment Consultant
2300 - 2800 € Per maand
newmonday
Nieuwegein, Utrecht
Recruitment Consultant
€2.800 tot €4.100
Extra Talent
3062 Rotterdam