Adzuna logo

Technisch Recruiter in Zuid-Holland

Plaats: 's-Gravenzande
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

HRMWij, bij Westland Werving en Selectie zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons, door de toenemende drukte, kan ondersteunen! Als technisch recruiter bij Westland werving en selectie mag jij de bestaande technische tak, verder uitbouwen en oppakken! Deze technische kant is zo uitdagend omdat jij je breed inzet. Zowel de klanten in de tuinbouwtechniek, installatietechniek, werktuigbouw en metaalbewerking behoren tot jouw portefeuille.Wat ga je doen als Technisch Recruiter?

Westland Werving & Selectie groeit en is opzoek naar een ervaren Recruiter! Als recruiter ben je verantwoordelijkheid voor het gehele sales en recruitment proces (het betreft een 360 graden rol). Je krijgt er energie van om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Om je eigen business draaiende te houden, houd jij je bezig met acquisitie, netwerken en relatiebeheer. Je kunt goed luisteren en uitvragen om de behoeften van de klant te achterhalen. Je denkt mee met jouw klanten en investeert in de relatie om deze verder uit te bouwen. Om jouw klant goed te bedienen ga je op zoek naar de juiste kandidaat. Je maakt optimaal gebruik van de wervingskanalen en bent creatief. Na intakegesprekken selecteer jij de beste kandidaten en ga je met beide partijen het gesprek aan om een goede match te realiseren.Wat breng je mee?

Je bent resultaatgericht en bereid om je extra in te zetten voor het team.

Verder verwachten we de volgende zaken van jou:

  • MBO/HBO werk-denkniveau;
  • 2-5 jaar relevante saleservaring in de arbeidsbemiddeling;
  • Open en proactieve houding;
  • Je bent woonachtig in het Westland en omgeving;
  • Je bent ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit.


Wat krijg je ervoor terug?

Naast veel verantwoordelijkheid bieden wij je een prettige werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om je ambities waar te maken. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel en collegiaal.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een jong en resultaatgericht team waarmee we successen altijd vieren!
  • Een goed basissalaris met bonussysteem;
  • Elke week een gezellige borrel;
  • Verse broodjes op vrijdag.


Waar vind je deze uitdaging

Wij zijn een betrokken, gespecialiseerde organisatie in het werven en selecteren van (vast) personeel. Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen op (vaste) banen in de regio Westland, hebben we een groot, uniek netwerk aan kandidaten en werkgevers opgebouwd. We zijn er trots op dat we in alle branches en op alle niveaus kunnen bemiddelen. Met onze Westlandse mentaliteit helpen we jou bij het vinden van je nieuwe droombaan of de perfecte kandidaat. Wij hebben niet de ambitie een landelijke speler te worden, wij richten ons liever op de kwaliteit van onze dienst in het Westland.Enthousiast, neem contact op met

Gwendolyne van Haasteren (06) 14 13 28 02

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Intercedent Recruiter
Jaquet & de Groot
Rotterdam
Recruitment Consultant
OCRE Holding
DEN HAAG, ZH
Recruitment Consultant
Chain
Rotterdam, 3045 AP
Recruitment Consultant
INNSO
Leidschendam
Recruitment Consultant
Farrow +Dutch
Rotterdam, ZH