Adzuna logo

Junior assistent accountant

Plaats: Venlo
Bedrijf: Vinken Recruitment
Solliciteren

Zoek je als junior assistent accountant een informeel kantoor, niet te groot, maar wel onderdeel van een groter kantoor? Met voldoende opleidingsmogelijkheden en een goede balans tussen werk en je privéleven?

Als junior assistent accountant ga je administraties controleren, jaarrekeningen samenstellen en fiscale aangiften opstellen. Je richt de online administratie voor je klanten in, zodat zij op ieder gewenst moment op de hoogte zijn van de financiële stand van zaken binnen hun onderneming. Als assistent accountant maak je de tussentijdse cijfers op, lees je automatische journaalposten in en begeleid je je klant bij het gebruik van het online boekhoudpakket. Een heel leuk onderdeel van je functie, want je leert je klant kennen en kunt hiermee gaan werken aan je adviesvaardigheden. Je werkt dus niet alleen op kantoor, maar ook op locatie bij je klanten. Je wordt daarbij door ervaren (assistent) accountants begeleid.

Je hebt de opleiding HEAO-BE/AC of de opleiding WO Economie afgerond. Je hebt bij voorkeur al enige stage-ervaring of wat werkervaring opgedaan en wilt jezelf verder ontwikkelen bij een middelgroot MKB-kantoor. Ben je communicatief goed onderlegd en ben je klantgericht? Dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie om kennis te maken.

  • salaris tussen € 2.200,00 en € 2.500,00 bruto per maand
  • vergoeding van je studiekosten
  • 27 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • een gezellig team met regelmatig een (online) borrel :-)
  • allemaal klanten uit je eigen regio

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie over deze functie van assistent accountant, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Onze opdrachtgever is een regionaal accountants- en belastingadvieskantoor voor het regionale MKB. Door middel van een sterk netwerk bieden zij klanten binnen uiteenlopende branches een fullservice dienstverlening. Zij benaderen de klanten met een no-nonsense mentaliteit en ondersteunen hen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De cultuur is zakelijk, professioneel, maar gemoedelijk. Voor het kantoor in Venlo zijn zij op zoek naar een junior assistent accountant voor de samenstelpraktijk.


Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Junior Assistent Accountant RA
KSG Accountants & Belastingadviseurs
Reuver
Junior Assistent Accountant RA, Reuver
KSG Accountants & Belastingadviseurs
Reuver, Limburg
Junior Assistent Accountant regio Venlo
Personato Werving en Selectie
Venlo
Assistent accountant
Vinken Recruitment
Venray
Junior Ervaren Assistent Accountant MKB | Aangiften
€ 2100 - € 2800
WR.nl Solliciteren
Venlo , Limburg , 5916 PJ