Adzuna logo

Senior Talentcoach

Salaris: Euro 2400 - 2900
Plaats: Amsterdam
Uren: Voltijd
Work-On
Solliciteren

Vacaturebeschrijving:

Jij vindt het belangrijk dat mensen gelukkig zijn in hun werk en helpt ze hier graag bij. Door klanten te bezoeken en de vacature uitvraag helder te krijgen heb jij een goed beeld gekregen van het talent waar zij naar op zoek zijn. Top, nu snel naar kantoor om de vacature uit te zetten en op zoek te gaan naar dit talent. In het overleg vertel je aan de andere talentcoaches wat de klant zoekt en ook zij denken mee. Wanneer uiteindelijk de juiste persoon is gevonden stel je hem/haar voor en door jouw volle vertrouwen in de kandidaat krijg je zelfs eventuele twijfels weg. Een week later is het gesprek en je hoort gelijk het fantastische nieuws dat jouw talent is aangenomen. Je maakt alles in orde en gaat nog regelmatig evalueren bij de klant en kandidaat. Naast het recruitment gedeelte ben jij als senior in het team het aanspreekpunt voor collega’s. Jij weet waar de prioriteiten liggen en zorgt dat daar de focus op blijft. Daarnaast ondersteun je de vestigingsmanager waar dat nodig is. Je werkt nieuwe collega’s in en weet bij knelpunten precies de juiste oplossing te vinden. Vanuit je rol als senior kan je binnen de organisatie naar verschillende posities doorgroeien, maar eerst ben je voor 40 uur per week onmisbaar in deze rol.

Waar kom jij te werken?

Bij ons! Leuker kan ik het echt niet maken, uitgebreider gelukkig wel. Als leukste uitzendbureau van Nederland werken we, verspreid over 4 vestigingen met zo'n 30 vakidioten dagelijks aan hetzelfde doel: de juiste talenten op de juiste plek. Niet alleen omdat we hierin geloven, maar vooral omdat we er enorm veel plezier in hebben. Jouw werkplek zelf tref je aan in Amsterdam. Hier tref je een modern deelpand waar het je aan luxe niet gaat ontbreken. Van geheel verzorgde lunches tot een fanatiek potje tafeltennis tussen je belangrijkste prioriteiten door. Zorgen dat je tegen je verlies kan is mogelijk geen overbodige luxe. Wat betreft het tafeltennis dan. In je werkzaamheden ga je altijd vol voor dat hoogste podium.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

First thing in the morning: koffie en een update met het hele team. Hierin ben jij als senior de sturende factor! Verder:

 • 360 graden recruitment.
 • beheren van je eigen klantenportfolio en verantwoordelijk voor behoud en uitbouw.
 • voeren van evaluatiegesprekken met de klant en kandidaat.
 • adviseren en ondersteunen van klanten.
 • inwerken van nieuwe collega's.
 • opzetten concept wervingsacties.
 • ondersteuning van de vestigingsmanager.

Herken jij jezelf hierin?

Jouw functie is een mengeling van interessante vakgebieden: human resources, recruitment, sales, marketing, administratie, personal development, coaching en operationeel management. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat je deze functie het beste kan uitoefenen als je beschikt over:

 • hbo+ werk- en denkniveau;
 • ongeveer 3 jaar relevante werkervaring;
 • enthousiasme en een echte winnaarsmentaliteit;
 • even praktisch: een rijbewijs B, fulltime beschikbaar & woonachtig in regio Amsterdam.

Wat krijg je ervoor terug?

Een te gekke werkplek en fijne collega’s! En een mooie stap in je carrière…. Maar nu even concreet: wat betekent het voor jou om hier senior talentcoach te worden?

 • startsalaris van € 2.400 – € 2.900 (op basis van ervaring).
 • een mooie bonusregeling.
 • 29 vakantiedagen per jaar.
 • natuurlijk bouwen wij mee aan jouw toekomst: wij faciliteren trainingen en doorgroeitrajecten.
 • regelmatig leuke borrels en activiteiten (met het hele bedrijf op wintersport!)

Zo, mijn tijd is om. Jij ook? Solliciteren kan nu. Doe dit door te bellen naar 030 636 50 09 of mail je motivatie naar nadia@work-on.nl en dan spreek ik je snel!

ref: wo22

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Senior Talentcoach
2400 - 2900
Work On
Amsterdam
Talentcoach
Euro 2400 - 2600
Amsterdam
Talentcoach bij Work-on in Amsterdam
Euro 2400 - 2600
Amsterdam
Senior recruiter
2300 - 2900
Work On
Amsterdam
Senior recruiter
2400 - 2900
Work On
Amsterdam