Adzuna logo

Coördinator Servicedesk IT

Plaats: Zwolle
Hanzeland Personeelsdiensten
Solliciteren

We zijn op zoek naar een Servicedesk coördinator die er ook van houdt zelf de mouwen op te stropen. Dankzij jou kunnen eindgebruikers zo efficiënt mogelijk hun werkzaamheden uitvoeren. Zo implementeer, beheer en optimaliseer je werkplekken op het gebied van hardware, software, netwerk en beveiliging. Verder lever je eerstelijns support en geef je advies omtrent de aanpak en optimalisatie van werkplekken op het gebied van software, normen, procedures en uitrol. Je zorgt dat je collega’s op scherp staan en gericht en correct handelen. De opdrachtgever heeft meerdere vestigingen in Nederland. Je houdt structureel contact met de collega’s op andere vestigingen en motiveert ze om mee te gaan in jouw werkwijze.

Je begint iedere dag met een dagstart om de aandachtspunten door te nemen. Je bewaakt de doorloop van incidenten en verzorgt een gestructureerde werkwijze. Je draait periodiek mee in de stand-by diensten.

Functievereisten

Voor de functie zijn we opzoek naar een enthousiaste kandidaat met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Het is belangrijk dat je zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig bent. Je bent een nauwkeurige en punctuele werker. Je neemt van nature de leiding en weet mensen mee te nemen in jouw ideeën. Je bent in het bezit van een MBO – HBO opleiding richting IT en hebt de nodige jaren werkervaring in de branche.

Het is prettig als je kennis hebt van de volgende systemen

  • Microsoft 365
  • Windows 10
  • VOIP
  • ERP Software
  • Citrix VDI kennis
  • Netwerk kennis
  • Linux kennis
  • Powershell/PHP/SQL kennis pré

Wij bieden

Om je functie goed uit te kunnen oefenen krijg je een laptop en je een telefoon van de zaak. Een uitdagende IT omgeving en een marktconform salaris.
Daarnaast bieden we je een open werksfeer met leuke collega’s en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen middels opleidingen of cursussen.

Hoe te reageren

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Karsten Bos 06-10787010. Sollicitaties kunt u per email sturen naar kbos@hanzelandpd.nl ter attentie van de heer Karsten Bos.

We zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

IT Servicedesk Engineer
Hello Professionals
Zwolle, Overijssel
Medewerker ICT Servicedesk
Triangle intérim
Heerde, GE
Medewerker ICT Servicedesk
2204 - 2901 € Per maand
Triangle intérim
Heerde
Medewerker ICT Servicedesk
Triangle intérim
Heerde
IT Servicedesk Medewerker
VINCI SA
Zwolle