Adzuna logo

Verzorgende IG - Dementie - Thuiszorg Oosterhout

Plaats: Oosterhout
Bedrijf: Akkolade
Solliciteren

De thuiszorg heeft steeds vaker te maken met mensen met dementie of onbegrepen gedrag. Deze thuiszorg instelling werkt met teams die zich hierin specialiseren. We zoeken Verzorgenden IG die de mensen met dementie als hun doelgroep voelen en ervoor gaan om thuiswonen mogelijk te blijven maken.

  • Standplaats: Oosterhout
  • Uren: 0 tot 20, 20 tot 28
  • Functie: Verzorgende IG niveau 3
  • Vakgebied: Dementie, Somatiek, Thuiszorg

Jouw functie

We zijn op zoek naar Verzorgende IG in diverse wijkteams die zich richten op dementie fo onbegrepen gedrag in de thuissituatie. De teams werken in hun eigen wijk waardoor je goed bekend raakt met cliënten en hun omgeving.
Een team bestaat uit een wijkverpleegkundigen, soms aangevuld met een casemanager dementie, verpleegkundigen en Verzorgenden IG. Samen ga je voor de beste zorg (somatiek en dementie) en ondersteuning aan de zorgvrager en de mantelzorgers. Je werkt samen met andere zorgverleners binnen het netwerk. Je kunt rekenen op gemotiveerde collega's, begeleiding en een werkgever die je steunt in je ontwikkelingswensen.
Bel eens vrijblijvend voor kennismaking als je hier meer over wilt weten.

Wij bieden jou:

  • CAO VVT - FWG 35 (Salaris maximaal: € 2.762,34)
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast
  • Contracturen bespreekbaar: 16 tot 32
  • Regio: Breda
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: flexibel werkrooster, pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Jouw profiel:

  • Diploma mbo verzorgende IG niveau 3

Onze procedure:

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar jij een vaste baan krijgt. Na jouw vrijblijvende reactie nodigen we je graag uit voor een kennismaking met ons. Tijdens de kennismaking vertellen we jou alles over het team, de functie en de voorwaarden, maar bespreken we vooral ook jouw wensen en kwaliteiten. Jij staat centraal in deze procedure!

Door het Coronavirus hebben wij onze procedure aangepast. Kennismaken zal zoveel mogelijk plaatsvinden via videobellen. Als je positief bent over het team word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt dan in dienst bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe vaste baan

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: