Adzuna logo

Werkvoorbereider

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
De portefeuille van deze aannemer bestaat grotendeels uit nieuwbouwprojecten, zowel woning- als utiliteitsbouw. In totaal werken er 50 medewerkers en zijn ze goed voor een jaaromzet van 35 miljoen euro. Het is een prachtige organisatie waar je mooie stappen kan maken in jouw eigen ontwikkeling. En de onderlinge werksfeer is erg goed.Eigen verantwoordelijkheid en samenwerken. Binnen de organisatie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Je bent (uiteindelijk) voor het gehele project verantwoordelijk. Het kan dus best zijn dat de planning er voor zorgt dat je meer werk hebt liggen dan collega’s. Gelukkig komen zij jou dan helpen. Dit werkt uiteraard ook andersom. Vandaar het samenwerken.Functie inhoud:

Samen met 10 andere collega's ben je verantwoordelijk voor de calculatie, inkoop, werkvoorbereiding en projectleiding. Al deze facetten behoren dan ook tot jouw functie. Naar niveau van ervaring zal je beginnen met calculatie, vervolgens inkoop, vervolgens werkvoorbereiding en later projectleiding. Voor de duidelijkheid, de projectleiders zijn dus ook nog verantwoordelijk voor calculatie en dergelijke. Jouw eigen kennisniveau bepaald dus hoe jouw functie er uit komt te zien. Dit zorgt er dus ook voor dat jij een grote verantwoordelijkheid hebt in 'jouw' projecten. Het is niet mogelijk om naar een andere te wijzen indien er in de calculatiefase een fout is gemaakt, dit is jouw fout geweest. Hierdoor ben je wel meer gebrand om de fout te herstellen. En indien het resultaat goed is, ben jij ook diegene die verantwoordelijk is voor het succes. Naast jou zijn er uiteraard ook nog uitvoerders en de vaklui druk met het project. Functie eisen:

  • Jij bent geen klokkijker, oftewel: je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring opgedaan met calculatie en werkvoorbereiding
  • Je hebt een MBO of HBO Bouwkunde afgerond
  • Je beschikt over een rijbewijs omdat je ook langs projectlocaties gaat
Geboden wordt:

Onze opdrachtgever biedt een variërende, uitgebreide rol binnen de organisatie met veel verantwoordelijkheid. Je kan veel leren en jezelf ontwikkelen tot een allround bouwkundige.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
Trixxo
Nieuw Vennep , Zuid Holland, 2153 PG
Werkvoorbereider
€ 2600 - € 3600
WR.nl Solliciteren
Volendam , Noord-Holland , 1131 AB
Werkvoorbereider
VNOM
Zaandam, 1505 HP
Werkvoorbereider
Finish Profiles B.V.
Purmerend
Werkvoorbereider
Zuid-Scharwoude