Adzuna logo

Onderhoudsmonteur

Salaris: 3500.0
Plaats: Maastricht
Bedrijf: Randstad
Type contract: Contract
Solliciteren

Bij Randstad Techniek zijn wij vooral benieuwd naar jouw wensen en ambities. Vanuit hier gaan wij op zoek naar die ene, ideale baan als onderhoudsmonteur. Dit zijn veelal vaste banen, vaak direct in dienst bij de opdrachtgever.

Mocht je open staan voor een nieuwe uitdaging, gaan wij graag in gesprek om erachter te komen wat jij wilt en zoekt in een baan.

Randstad Techniek heeft een groot netwerk klanten, waarvoor we continu nieuwe collega’s zoeken. Wat je ook zoekt, bij Randstad Techniek hebben wij een passende baan!

wat bieden wij jou
 • Bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €3500,-
 • Fulltime baan met uitzicht op een vast contract
 • (Online) cursussen en trainingen
 • Een breed aanbod van mooie werkgevers in je regio
wie ben jij

Je bent onderhoudsmonteur. Net klaar met je opleiding, bakken met ervaring of alles wat er tussenin zit. Wat je beweegredenen ook zijn, je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Jouw persoonlijke situatie kunnen we uitgebreid bespreken om de baan te vinden die het beste bij jou past. Je hebt in ieder geval:

 • Minimaal MBO3 werk- en denkniveau en een relevante technische opleiding afgerond (werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek)
 • Aantoonbare mechanische en/of elektrotechnische kennis
 • Kennis van besturingstechniek, pneumatiek en hydrauliek is een pré
 • Je bent vooral een gemotiveerde en fijne collega
wat ga je doen

Als onderhoudsmonteur werk je vaak samen met een groep collega monteurs om de productie op een juiste manier te ondersteunen. Samen met de gehele technische dienst ben je mede verantwoordelijk voor het in goede conditie houden van alle machines, voorzieningen en productiemiddelen. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden, voorbereid en uitgevoerd op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en/of elektronisch gebied. Het verschilt uiteraard per industrie en bedrijf hoe de werkzaamheden er precies uitzien. Hier gaan we graag met jou over in gesprek. De meest voorkomende werkzaamheden als onderhoudsmonteur zijn:

 • Periodiek en preventief onderhoud
 • Verhelpen van storingen op mechanisch en/of elektrotechnisch gebied
 • Adviseren in het oplossen van complexe storingen
 • Verbetervoorstellen doen en uitvoeren
waar ga je werken

Werken bij Randstad Techniek betekent werken bij een opdrachtgever die bij jouw past!

Randstad Techniek bemiddelt medewerkers naar flexibele en vaste banen.
Wij werken samen met bedrijven die zich specialiseren in het leveren van kwaliteitsproducten. Bij de ene klant wordt er gewerkt met grote series, de andere klant is juist weer gespecialiseerd in enkele stuks. Onze klanten zijn zowel familiebedrijven als multinationals. Wij gaan samen met jou bepalen wat je wensen en eisen zijn en kijken welke opdrachtgever daar het beste bij past.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton! Je krijgt binnen twee werkdagen te horen of je geschikt bent en er wordt dan op korte termijn een kennismakingsgesprek gepland!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.
Solliciteren

Salaris vergelijking:

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Onderhoudsmonteur
3500.0
Randstad
Sittard , Limburg, 6135KR
Onderhoudsmonteur
Randstad
Maastricht
Onderhoudsmonteur
Randstad
Sittard
Onderhoudsmonteur
Valento Jobs B.V.
Sittard
Onderhoudsmonteur
Q Interim
Maastricht, 6221BS