baan, bedrijf, titel
plaats, provincie of postcode
Uitgebreid zoeken »

Fiets Koerier (Elektrische fiets) / Keukenhulp

Plaats:
Meppel
Bedrijf:
Spare Rib Express Meppel

Solliciteren

Spare Rib Express Meppel zoekt een Fiets Koerier (Elektrische fiets) / Keukenhulp te VMBO / MAVO geplaatst op 05-04-2021

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Fiets koerier (Elektrische fiets) / Keukenhulp

Ben jij enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als keukenhulp/fietskoerier bij Spare Rib Express Meppel!

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke fietskoerier die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte Spare Ribs, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen.

Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met voorbereidende werkzaamheden in de keuken, het vouwen van dozen, opruimen, en schoonmaken.

Jij hebt een goede conditie, bent gemotiveerd, klantvriendelijk en minimaal 16 jaar( in verband met werktijden). Daarnaast ben je handig met google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

Interesse in de functie van Fiets Koerier (Elektrische fiets) / Keukenhulp bij Spare Rib Express Meppel regio ?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Koerier fiets

Spare Rib Express Meppel
Meppel, 7941 LG
meer over deze vacature »

Koerier fiets

Spare Rib Express Hoogeveen
Hoogeveen, 7902 CJ
meer over deze vacature »

Monteur Elektrische Voertuigen

Young Engineering
regio Meppel, 7941 LL
meer over deze vacature »