Adzuna logo

Vacature Schilder Drachten

Salaris: € 2300 - € 3000
Plaats: Drachten
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Schilder gezocht omgeving Drachten (Fulltime) Ben jij een ervaren onderhoudsschilder uit de omgeving van Drachte? Lees dan even verder. Wat wij jou natuurlijk niet hoeven te vertellen is hoe je een deur aflakt, dat je goed moet schuren en plamuren. Want dit doe jij al 8 jaar als een zelfstandig schilder. Wat wel belangrijk is uiteraard dat je goed verdient en een baan hebt met mooi werk en leuke collega’s en dat er mogelijkheden tot een toekomst perspectief en door groei mogelijkheden naar een vaste baan. Bauconflex is dan ook zeker niet de grootste bureau uit de regio maar we hebben wel de grootste doorstroom naar een vaste baan bij onze opdrachtgevers. En daar zijn wij heel trots op en zijn onze ex–medewerkers ons heel dankbaar voor. Dus als je deze winter weer eens thuis zit omdat jou bureau weer geen werk voor je heeft denk dan eens aan Bauconflex het start met een bakkie en babbeltje. En wie weet heb jij volgend jaar wel die vaste Job bij onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

Wat heb jij in huis voor ons • Minimaal 5 jaar aantoonbare werk ervaring als schilder. • In bezit van certificaten en of diploma als schilder. • Je bent een positieve en betrouwbare werknemer.

Bedrijfsprofiel

Bauconflex is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling tussen vakmensen en opdrachtgevers in de bouw en techniek. We werken het meest met schilders, timmerlieden, loodgieters, cv installateurs en constructiebankwerkers. Wij zijn intermediair voor uitvoerende werkplekken, maar ook voor kaderfuncties in de technische branches. Als jij in ons team past proberen wij je zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers kunnen wij onze vakmensen vaak al binnen een korte termijn een uitzendbaan, detachering bij een project of een vaste baan aanbieden. Ook starters die in de bouw en techniek een carrière willen maken zijn uiteraard welkom bij ons. We kunnen je helpen bij het maken van een plan van aanpak en ontwikkelen van een POP (Persoonlijk OpleidingsPlan). Met behulp van subsidies zijn vaak budgetten te creëren om opleidingen te bekostigen. Daarnaast investeren wij zelf ook vaak in opleidingen voor kansrijke mensen. Daardoor hebben wij een ‘talenten pool’ met vaklieden die al jarenlang bij ons werken. Die mannen bieden we een baangarantie en daar hebben we ook echt een band mee.

Bedrijfscultuur

Zoek je werk en wil je dat wij jou helpen bij het vinden van een baan? Stuur ons jouw CV en stel jezelf even kort voor in dat bericht. Als je referenties hebt zien we die ook graag in jouw CV terug. Als we het idee hebben dat wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen gaan we altijd één persoonlijk gesprek aan. In dat gesprek luisteren we naar je wensen en ambitie en bespreken we de mogelijkheden van onze samenwerking. Wij bouwen samen met jou aan dé Toekomst.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Friesland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Schilder
3700
Jigler
Drachten, Friesland, 9203 RM
Schilder/Onderhoudsschilder m/v
Strikt Uitzendbureau
Drachten, 9206 BG
ZZP Schilder
Randstad
Drachten
ZZP Schilder
40.00
Randstad
Drachten , Friesland, 9203DJ
Horeca functies in Drachten
€12.49 per uur euro
365werk
Drachten, Drachten, 9203CN