Adzuna logo

Magazijnmedewerker

Salaris: 1866.0
Plaats: Beringe
Uren: Voltijd
Solliciteren

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker bij DHL ben jij er samen met jouw collega's verantwoordelijk voor dat de vrachtwagens tijdig geladen en gelost worden, zodat de chauffeurs hun weg kunnen vervolgen en de klant op tijd zijn/haar bestelling ontvangt.

Voor onze klant DHL te Beringe, zijn we op zoek naar fulltime logistiek medewerkers om de klant Kyocera te gaan ondersteunen bij het laden en het lossen van de vrachtwagens. DHL Supply Chain is verantwoordelijk voor het logistieke proces van haar klanten. Zij verzorgen o.a. het transport en verzending van pakketten.

Het laden en lossen gebeurt met behulp van een EPT en ook met de hand. Je zorgt er samen met jouw collega's voor dat de binnenkomende vrachtwagens gelost worden zodat jouw andere collega's deze op de juiste locatie kunnen plaatsen. Vervolgens ga je de orders die de orderpickers hebben verzameld in de vrachtwagens laden zodat ook deze chauffeur zijn weg kan vervolgen. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat alle werkzaamheden aan het einde van de dag afgerond zijn zodat jullie tijdig naar huis kunnen, overwerken in drukke periodes is aan de orde.

Ook zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen DHL. DHL biedt trainingen aan voor EPT, OPT, HT en reachtruck. Na verloop van tijd zal je getraind worden om op meerdere afdelingen inzetbaar te zijn.

Waar ga je werken?

DHL houdt zich niet alleen bezig met het verzenden en bezorgen van pakketten, maar is ook verantwoordelijk voor het beheren en vervoeren van producten. Zij treffen regelingen voor het transporteren, managen en integreren van op maat gemaakte oplossingen. Daarnaast zijn ze constant bezig met de eigen systemen te vernieuwen en verbeteren.

Je gaat aan de slag bij DHL Supply Chain te Beringe, makkelijk bereikbaar vanuit Weert, Roermond, Venlo en Helmond. Je gaat in een team werken dat bestaat uit 15 á 20 medewerkers. Dit team wordt verdeeld in 2 diensten, dagdienst en een verschoven dagdienst. Je zult dus diensten van 07:00 - 16:00 uur werken, maar ook van 11:00 - 20:00 uur.

Je gaat via Olympia aan de slag, waarbij er mogelijkheden zijn tot overname door DHL bij goed functioneren. Wil jij graag doorgroeien en jezelf ontwikkelen? Geef dit dan zeker aan bij jouw leidinggevende. Bij Olympia vinden we het belangrijk dat medewerkers doen waar ze plezier in hebben. Persoonlijke groei kan daar een belangrijke rol in spelen!

Wie ben je?

o Je hebt enige ervaring opgedaan in de logistiek, o.a. met het besturen van een EPT (dit een is pré);
o Je bent fulltime beschikbaar, van maandag t/m vrijdag;
o Je bent beschikbaar 06:00 en 20:00 uur;
o Je bent bereid om over te werken wanneer nodig;
o Je bent in het bezit van eigen vervoer;
o Je beheerst de Nederlandse, Engelse of Duitse taal dit i.v.m. veiligheidsredenen.

Wat mag je verwachten?

Allereerst zouden we je graag persoonlijk spreken en je een rondleiding willen aanbieden binnen DHL. Is hierna van beide kanten interesse, dan is onderstaande aan de orde:

o Een salaris van €10,88 per uur;
o Reiskostenvergoeding van maximaal €7.12 per dag;
o Toeslagen voor overwerk- en onregelmatige uren;
o Een fulltime werkweek van gemiddeld 35 uur per week;
o Mogelijkheden tot het behalen van een EPT, OPT, HT en reachtruck certificaat;
o Een contract bij Olympia voor bepaalde tijd, bij goed functioneren is overname door DHL op termijn mogelijk.

Kan ik jou binnenkort meenemen om een kijkje te nemen hier bij DHL? Laat je gegevens dan achter door te solliciteren of bel me op 0773082830!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Magazijnmedewerker
Tempo Team
Belfeld, Limburg, 5951NB
Magazijnmedewerker
Tempo Team
Venlo, 5912HB
Magazijnmedewerker
10
Randstad
Venlo, Limburg, 5928SJ
Magazijnmedewerker
Tempo Team
Venlo, Limburg, 5912AK
Magazijnmedewerker
13
Randstad
Deurne, 5753DK