Adzuna logo

Projectleider O&R

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze opdrachtgever heeft jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw en commercieel, maatschappelijk en multifunctioneel vastgoed wat zorgt voor een vlekkeloze realisatie van (nieuw)bouwplannen. Daarnaast zorgen zij voor waarde behoud en waardevermeerdering van bestaand vastgoed door middel van planmatig onderhoud en renovatie. Door het bundelen van diverse disciplines zijn zij in staat om integrale, innovatieve en duurzame oplossingen te leveren voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie als planmatig onderhoud. Men is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Functie inhoud:

Als projectleider O&R ben je de specialist op het gebied van renovaties, transformatie van gebouwen en verbouwingen. Je bent vanaf de initiatieffase tot de oplevering technisch en financieel eindverantwoordelijke. Je hebt de verantwoordelijkheid over een integraal team en stuurt collega’s aan uit diverse disciplines (o.a. calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering). Daarnaast ben je sterk in plannen en organiseren en zorg je ervoor dat het eindresultaat voldoet aan de wensen en eisen van de klant, de vastgestelde planning, contractvoorwaarden, bestek- en kwaliteitseisen en werkbegroting. Vanuit je persoonlijkheid communiceer je hiervoor makkelijk en effectief met opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers en partners over de technische uitgangspunten, planning en uitvoering.Functie eisen:

  • Een afgeronde MBO / HBO Bouwkunde opleiding;
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Klantgericht, kostenbewust & resultaatgericht;
  • Je hebt een inspirerende en coachende stijl van leidinggeven;
  • Een positieve kijk op het leven.
Geboden wordt:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider
Marnic Uitzendbureau
Amsterdam
Projectleider
Amsterdam
Projectleider
BaanBereik
Hoorn, 1627 LJ
Projectleider
Zuid-Scharwoude
Projectleider
Aannemersbedrijf J.M. Putter
Uitgeest