Adzuna logo

Projectleider

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
De opdrachtgever is een allround aannemersbedrijf met een sterke reputatie in de directe omgeving. Projecten omvatten nieuwbouw, renovatie, onderhoud en transformatie in de woning- en utiliteitsbouw. Het familiebedrijf heeft inmiddels meer dan 30 medewerkers in vaste dienst, waarvan een deel ook op de eigen ontwikkelingsafdeling. De organisatie hecht veel waarde aan kennis en kunde; er wordt dan ook veel tijd en aandacht besteed aan het opleiden en bijscholen van het personeel.Functie inhoud:

Als projectleider coördineer en controleer je op functioneel gebied de werkzaamheden van de werkvoorbereider alsmede de uitvoerder en geef je leiding aan het uitvoeringsteam. Daarnaast draag je bij aan de verdere uitvoering van het personeelsbeleid, rapporteer je periodiek aan de directie inzake financiële projectprognose en voortgang. Je signaleert afwijkingen en onderneemt hierop actie, je ziet toe op de naleving van het projectkwaliteitsplan en je neemt maatregelen om de voortgang in werkvoorbereiding en uitvoering te waarborgen. Ook behoort het monitoren van de inkoop tot je werkzaamheden.Functie eisen:

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding Bouwkunde;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een kleinere organisatie;
  • Klantgericht, kostenbewust & resultaatgericht;
  • Een positieve instelling met passie voor je vak.
Geboden wordt:

  • Uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een zelfstandige en uitdagende functie;
  • Een prettige en professionele werkomgeving;
  • Veel leuke en gezellige momenten met je collega’s.
Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Projectleider
Trixxo Zuid Holland
Aarlanderveen
Projectleider
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Maasdijk, Zuid-Holland, 2676 LE
Projectleider
TECHNICHE bv "building careers"
Schoonhoven
Projectleider
Artiflex Capelle aan den Ijssel
Capelle aan den IJssel