Adzuna logo

Projectleider Utiliteitsbouw

Plaats: Gelderland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze opdrachtgever is een jong, snelgroeiende organisatie, die turn-key-projecten in de Benelux realiseert. Of het nu gaat om logistieke hallen, productiehallen, een kantoorgebouw of een parkeergarage. Onze opdrachtgever ontwerpt, bouwt en beheert commerciële- en vastgoedprojecten snel, economisch en gegarandeerd op tijd! Men realiseert alle essentiële aspecten binnen een bouwproces zelf, beheren en begeleiden. Om dit te kunnen doen is het opbouwen en onderhouden van hun relaties van groot belang. Zij hechten dan ook veel waarde aan hun personeel en co-makers. Ambitie wordt dan ook beloond met ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden.Functie inhoud:

Als (ervaren) projectleider realiseer je samen met gedreven collega’s diverse uitdagende projecten in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan het bouwen van logistieke hallen, productiehallen, kantoorgebouwen en parkeergarages. Als jij hier klaar voor bent en over de juiste bagage beschikt, willen wij je graag spreken! Als projectleider werk je nauw samen met, én je coacht, je bouwteam. Samen met hen zorg je voor een prachtig eindresultaat. In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de (tijd)planning, kosten, kwaliteit en veiligheid, bewaak je de inkoopschema’s en stem je meer- en minderwerk af met betrokken partijen. Daarnaast heb je oog voor verbeteringen op het gebied van (bouw)processen en projecten. Verder wordt je ook betrokken in het voortraject van projecten.Functie eisen:

  • Een afgeronde HBO / WO Bouwkunde opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider utiliteitsbouw;
  • Als persoon ben je zelfstandig, analytisch, accuraat, daadkrachtig en resultaatgericht;
  • Commercieel en contactueel sta je sterk in je schoenen;
  • Doortastend en durft beslissingen te nemen.
Geboden wordt:

Naast een goede beloning en uitstekende secundaire voorwaarden bieden we je een uitdagende functie bij een stabiele organisatie, met mooie ontwikkelmogelijkheden en een prettige werksfeer. Je hebt een zelfstandige, verantwoordelijke functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider Utiliteitsbouw
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Zwolle, Overijssel, 8012 DS
Projectleider Utiliteitsbouw
Propylon
Gelderland
Projectleider Utiliteitsbouw
Propylon
Gelderland
Projectleider Utiliteitsbouw
Building Heroes
Gelderland
Constructeur projectleider utiliteitsbouw
Kracht Recruitment
Apeldoorn, 6811 DG