Adzuna logo

Uitvoerder op projectbasis

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Een modern en ambitieus familie bouwbedrijf met een lange termijnvisie. Ze ontwikkelen en bouwen duurzame en gezonde leefomgevingen en doen dat graag samen met jou! In heel Nederland is deze aannemer actief op het gebied van nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Binnen deze organisatie is er veel aandacht voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Met een omzet van ruim 200 miljoen euro op jaarbasis sturen zij aan op omzetbehoud in plaats van omzetgroei.Functie inhoud:

Voor een project in regio Hoofddorp is onze opdrachtgever op zoek naar een uitvoerder voor de nieuwbouw van 100 woningen. Het betreft de nieuwbouw van grondgebonden woningen. Starten op korte termijn is mogelijk en de initiële opdrachtduur is tot eind december! Functie eisen:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder binnen de woningbouw
  • In het bezit van VOL-VCA
  • In het bezit van rijbewijs B
Geboden wordt:

Het is mogelijk om op korte termijn te starten en de rest van dit jaar onder de pannen te zijn. De orderportefeuille van deze aannemer is goed gevuld dus wellicht zit er zelfs een langer verblijf in. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Assistent Uitvoerder
1750 - 2500
Eminent Groep
Barendrecht
Uitvoerder
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Uitvoerder
Kracht Recruitment
Delft, 2624 AV
Uitvoerder
Artiflex Capelle aan den Ijssel
Capelle aan den IJssel
Uitvoerder gezocht
DOEN! Personeel
Vlist