Adzuna logo

Calculator

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze middelgrote ontwikkelende aannemer realiseert met trots unieke projecten in Zuid-West Nederland. Zij zijn actief binnen alle stadia van de bouw, van ontwikkeling tot aan realisatie, nazorg en bouwservice en dit doen zij binnen de woningbouw. Ze zijn een dynamische organisatie zonder vastomlijnde ideeën en zijn graag de verbindende factor om vastgoedideeën tot uiting en uitvoering te brengen vanuit hun kennis en expertise. Gesteund door een moedermaatschappij waardoor men voordelen kan halen uit juridische kennis en bijvoorbeeld inkoopbeleid, zorgt dit voor een stabiele en gedegen organisatie waarin veel mogelijk is. Als medewerker voel je je al snel thuis bij de bouwer, waar inleving, samenwerking en plezier beleven aan het boeken van mooie resultaten hoog in het vaandel staan.Functie inhoud:

Voor dit mooie bouwbedrijf zoek ik een calculator met liefde voor cijfers, bouwen en die gedreven wordt door kloppende bedragen onderaan de streep. Je gaat graag een uitdaging aan en werkt aan uitdagende projecten die variëren in complexiteit, diversiteit en omgeving. Tot jouw werkzaamheden behoort o.a.:
  • Het opstellen vann werk- en inschrijfbegrotingen op basis van de aangeleverde stukken
  • Het verwerken en aanvragen van offertes
  • Het doen van (verbeter)voorstellen en het rapporteren van verbeterpunten en eventuele afwijkingen
Als calculator wordt je vroeg in het proces betrokken en denk je mee in planoptimalisaties. Functie eisen:

Als calculator bij deze organisatie wordt van je verwacht dat je een adviserende rol kunt innemen en dat je jouw adviezen helder en goed overbrengt door gebruik van jouw communicatieve vaardigheden. Verder ben je accuraat, kostenbewust en ga je oplossingsgericht te werk. Je toont initiatief, je bent flexibel en houdt je hoofd koel als de deadline nadert en de tijdsdruk toeneemt. Verder is het fijn als je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en je een bouw gerelateerde opleiding hebt afgerond. Verder is het fijn als je bekend bent met Kraan en Navision en uiteraard kun je goed overweg met Word en Excel. Geboden wordt:

Deze rol van calculator behelst veel uitdaging en jouw bijdrage leveren aan de realisatie van uitdagende projecten. Wat biedt het je verder nog? Mooie ontwikkelmogelijkheden en de mogelijkheid om op termijn de stap te maken naar de rol van Kostendeskundige. Ook kom je te werken in een hecht team van collega's, waarbij inleven en samenwerken belangrijke kernwaarden zijn. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Calculator
3500 - 5000
Werelds BV
Tilburg, 5038TV
Calculator
2500 - 3500
Werelds BV
's-Hertogenbosch, 5213JG
Calculator
VNOM
Oosterhout, 4905 BS
Calculator
3000 - 4000
Werelds in mens & werk
's-Hertogenbosch
Calculator
Breda Bouw B.V.
Teteringen