Adzuna logo

Projectleider

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze middelgrote ontwikkelende aannemer realiseert met trots unieke projecten in Zuid-West Nederland. Zij zijn actief binnen alle stadia van de bouw, van ontwikkeling tot aan realisatie, nazorg en bouwservice en dit doen zij binnen de woningbouw. Ze zijn een dynamische organisatie zonder vastomlijnde ideeën en zijn graag de verbindende factor om vastgoedideeën tot uiting en uitvoering te brengen vanuit hun kennis en expertise. Gesteund door een moedermaatschappij waardoor men voordelen kan halen uit juridische kennis en bijvoorbeeld inkoopbeleid, zorgt dit voor een stabiele en gedegen organisatie waarin veel mogelijk is. Als medewerker voel je je al snel thuis bij de bouwer, waar inleving, samenwerking en plezier beleven aan het boeken van mooie resultaten hoog in het vaandel staan.Functie inhoud:

Voor deze mooie organisatie ben ik op zoek naar een ervaren projectleider met bij voorkeur ervaring op het gebied van ( complexe) woningbouw. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van uitdagende (voornamelijk) nieuwbouwprojecten en ben je de spil in het proces. Als projectleider werk je nauw samen met, én je coacht, je bouwteam. Samen met hen zorg je voor een prachtig eindresultaat. In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de (tijd)planning, kosten, kwaliteit en veiligheid, bewaak je de inkoopschema’s en stem je meer- en minderwerk af met betrokken partijen. Daarnaast heb je oog voor verbeteringen op het gebied van (bouw)processen en projecten. Verder wordt je ook betrokken in het voortraject van projecten.Functie eisen:

Om goed uit de verf te komen in deze rol is het fijn als je al een aantal jaar ervaring hebt als projectleider ( woningbouw). Daarbij heb je bij voorkeur een bouwkundige HBO opleiding afgerond. Beschik jij hiernaast nog over de volgende kwaliteiten:
  • Sterk in communiceren, onderhandelen en overtuigen
  • Besluitvaardig
  • Organisatorisch sterk en analytisch
  • Betrokken, kritisch en proactief?
Dan ben jij degene die onze opdrachtgever graag eens zou spreken.Geboden wordt:

Bij deze organisatie zijn de kernwoorden als inleven, samenwerken en plezier beleven aan successen geen loze woorden. Je komt te werken in een hecht team en je krijgt veel vrijheid om je rol uit te oefenen. Er wordt hard gewerkt, maar daar staat veel tegenover. Je kunt je blijven ontwikkelen en met trots terugkijken op de uitdagende projecten die jij hebt gerealiseerd met je team. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider
3500 - 5000
Werelds BV
's-Hertogenbosch, 5213JG
Projectleider
De Vries Werkendam B.V.
Werkendam
Projectleider
3000.00 - 4500.00 EUR per month
Het Groen Werkt
Tilburg
Projectleider
4800
Olympia
Moerdijk
Projectleider
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Breda, Noord-Brabant, 4815 PT