Adzuna logo

Werkvoorbereider

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Ooit begonnen als eenmanszaak, inmiddels een gewaardeerde aannemer uit de regio. Het werkgebied is Noord-Holland, waarbinnen voornamelijk West-Friesland. Met jarenlange ervaring zijn ze zeer succesvol binnen de nieuwbouw, renovatie en (groot) onderhoud. Ook de restauratie van monumentale panden nemen ze op zich. De variatie in projecten is groot, van kleine particuliere werken tot de volledige transformatie van een kantoorpand naar appartementen, van nieuwbouw van een luxe villa tot de nieuwbouw van 70 appartementen met commerciële plint. Kortom: een veelzijdige aannemer!Functie inhoud:

Als werkvoorbereider ben jij onderdeel van een projectteam met een projectleider en uitvoerder. Je bent in een vroeg stadium van de voorbereiding betrokken bij een project. Er is ruimte om mee te denken in de bouwmethoden en alternatieve oplossingen. Op dit moment ligt de projectomvang vnl. tussen een paar ton en 4 miljoen euro. Tot jouw takenpakket behoort o.a.:
  • Controleren van tekenwerk
  • Spiegelen van offertes
  • Het opstellen van planningen
  • Inkoop
  • Contact met derden (leveranciers, opdrachtgevers, etc.)
  • Signaleren van meer- en minderwerk
  • Deelname aan bouw- en werkvergaderingen
Functie eisen:

  • Afgeronde opleiding MBO/HBO Bouwkunde
  • Je beschikt over de West-Friese mentaliteit
  • In het bezit van rijbewijs B
Onze opdrachtgever staat zowel open voor startende werkvoorbereiders als ervaren krachten.Geboden wordt:

Of je nou aan het begin, midden of einde van je actieve loopbaan staat, bij deze aannemer kom je in een zeer stabiele omgeving terecht. Ze hebben een goed gevulde orderportefeuille, weinig verloop in personeel, gezonde balans tussen ervaren en minder ervaren medewerkers en een grote variatie aan projecten. Je komt te werken in een hecht team waarin je goed wordt ontvangen. Er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, hier zijn diverse voorbeelden van. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
Trixxo Uitzendbureau.
Nieuw Vennep
Werkvoorbereider
Trixxo
Nieuw Vennep , Zuid Holland, 2153 PG
Werkvoorbereider
€ 2600 - € 3600
WR.nl Solliciteren
Volendam , Noord-Holland , 1131 AB