Adzuna logo

Projectleider Utiliteitsbouw

Plaats: Utrecht
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Dit landelijk opererend bouwbedrijf met diverse vestigingen in Nederland is actief op het gebied utiliteitsbouw. Met ruim 100 medewerkers in dienst hebben wij ze korte lijnen en een open communicatie.Functie inhoud:

Als projectleider utiliteitsbouw coördineer en controleer je op functioneel gebied de werkzaamheden van het de werkvoorbereider alsmede de uitvoerder en geef je leiding aan het uitvoeringsteam. Daarnaast draag je bij aan de verdere uitvoering van het personeelsbeleid, rapporteer je periodiek aan de directie inzake financiële projectprognose en voortgang. Je signaleert afwijkingen en onderneemt hierop actie, je ziet toe op de naleving van het projectkwaliteitsplan en je neemt maatregelen om de voortgang in werkvoorbereiding en uitvoering te waarborgen. Ook behoort het monitoren van de inkoop tot je werkzaamheden.Functie eisen:

Wij zoeken een ervaren projectleider utiliteitsbouw met bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, een afgeronde HBO / WO Bouwkunde opleiding die affiniteit heeft met automatisering, digitalisering en innovatie, zoals BIM en Lean. Daarbij beschik je over uitstekende leidinggevende kwaliteiten, ben je kostenbewust en klantgericht. Je bent een doortastende teamplayer die niet bang is beslissingen te nemen. Herken jij jezelf in dit verhaal? Dan ben jij degene die wij zoeken!Geboden wordt:

Naast een goede beloning en uitstekende secundaire voorwaarden bieden we je een uitdagende functie bij een stabiele ontwikkelende bouwer in de utiliteitsbouw, met mooie ontwikkelmogelijkheden en een prettige werksfeer. Je hebt een zelfstandige, verantwoordelijke functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider Utiliteitsbouw
Propylon
Utrecht
Projectleider complexe Utiliteitsbouw
Kracht Recruitment
Utrecht
hoofdproductie utiliteitsbouw
Multiselect Bouw & Infra
Amersfoort
Uitvoerder Utiliteitsbouw
de Boer Staalbouw
Utrecht
Werkvoorbereider woning -en utiliteitsbouw
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Woerden, Utrecht, 3441 BV