Adzuna logo

Vacature Schilder Rotterdam

Salaris: € 2100 - € 2800
Plaats: Rotterdam
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Schilder gezocht omgeving Rotterdam (Fulltime) Ben jij een ervaren onderhoudsschilder uit de omgeving van Rotterdam lees dan even verder. Wat wij jou natuurlijk niet hoeven te vertellen is hoe je een deur aflakt, dat je goed moet schuren en plamuren. Want dit doe jij al 8 jaar als een zelfstandig schilder. Wat wel belangrijk is uiteraard dat je goed verdient en een baan hebt met mooi werk en leuke collega’s en dat er mogelijkheden tot een toekomst perspectief en door groei mogelijkheden naar een vaste baan. Bauconflex is dan ook zeker niet de grootste bureau uit de regio maar we hebben wel de grootste doorstroom naar een vaste baan bij onze opdrachtgevers. En daar zijn wij heel trots op en zijn onze ex–medewerkers ons heel dankbaar voor. Dus als je deze winter weer eens thuis zit omdat jou bureau weer geen werk voor je heeft denk dan eens aan Bauconflex het start met een bakkie en babbeltje. En wie weet heb jij volgend jaar wel die vaste Job bij onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

Wat heb jij in huis voor ons • Minimaal 5 jaar aantoonbare werk ervaring als schilder. • In bezit van certificaten en of diploma als schilder. • Je bent een positieve en betrouwbare werknemer.

Bedrijfsprofiel

Bauconflex is gespecialiseerd in uitzenden van vakmensen en opdrachtgevers in vastgoed onderhoud en metaal techniek. We werken het meest met schilders, houtrotsaneerders, timmerlieden, gevelwerkers, Montagemedewerkers en constructiebankwerkers. Wij zijn intermediair voor uitvoerende werkplekken, maar ook voor kaderfuncties in vastgoedonderhoud en Metaal techniek branche. Als jij op zoek bent naar serieus bureau die jou de mogelijkheid geeft voor een goed werk en vaste baan. Ook starters die in de vastgoedonderhoud en metaaltechniek een carrière willen maken zijn uiteraard welkom bij ons. We kunnen je helpen bij het maken van een plan van aanpak en ontwikkelen van een POP (Persoonlijk OpleidingsPlan). Met behulp van subsidies zijn vaak budgetten te creëren om opleidingen te bekostigen. Daarnaast investeren wij zelf ook in opleidingen voor kansrijke mogelijkheden. We zijn niet de grootste in omvang maar wel met de grootse uitstroom naar een vaste baan en daar zijn wij trots op.

Bedrijfscultuur

Zoek je werk en wil je dat wij jou helpen bij het vinden van een baan? Stuur ons jouw CV en stel jezelf even kort voor in dat bericht. Als je referenties hebt zien we die ook graag in jouw CV terug. Als we het idee hebben dat wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen gaan we altijd één persoonlijk gesprek aan. In dat gesprek luisteren we naar je wensen en ambitie en bespreken we de mogelijkheden van onze samenwerking. Wij bouwen samen met jou aan dé Toekomst.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Vacature Schilder Rotterdam
€ 2100 - € 2800
Rotterdam
Schilder Rotterdam
Rotterdam, 3053 JR
Schilder Rotterdam
Faber Personeelsdiensten
Rotterdam
ZZP schilder - Rotterdam
2.500 - 3.000
Flextra Teamwork Oost BV
Rotterdam, 2992 XC