Adzuna logo

Manager Electro Department in Westland

Plaats: Monster
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Techniek / BouwIn deze functie ben jij het aanspreekpunt, de specialist en de coach waar alle collegas uit jouw team op terug kunnen vallen. Een perfecte carrie8restap voor een ervaren techneut met management skills.

Ervaren collegas zijn schaars. Wij begrijpen dat en zorgen er daarom voor dat alles voor jou tot in de puntjes geregeld is. Plus een beetje extra, want we zijn erg zuinig op jou!
Wat ga je doen als Manager Electro Department?

Als Manager Electro Department stuur je een team aan met Engineers en Calculatoren op het gebied van Electra en werk je zelf ook actief mee. Je begeleidt duurzame projecten op het gebied van elektra en bent verantwoordelijk voor het berekenen, ontwerpen en tekenen van elektrotechnische installaties en schemas. Je werkt dagelijks met Autocad en CASTA. Daarnaast onderhoud je de contacten met onderaannemers, leveranciers en verzorg je de inkoop en de uitbesteding van installaties. Tot slot volg je actief de markt en concurrentieontwikkelingen, waardoor je op de hoogte blijft van de laatste stand van de elektrotechnische installaties.Wat breng je mee?

Voor deze complexe en verantwoordelijke functie zoeken we een ervaren, enthousiaste meewerkend voorman met uitstekende elektrotechnische kennis. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, welke nodig zijn om een ambassadeur van de organisatie te kunnen zijn. Ook heb je de juiste competenties in huis om collegas in jouw team op te leiden en te begeleiden.

  • Je hebt een MBO-/HBO diploma in de richting van elektrotechniek;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt gedegen kennis van Autocad.

Het gaat om een fulltime functie waarbij je de vaste kern van het bedrijf gaat versterken.

Herken jij jezelf in dit profiel en voldoe je aan de volgende voorwaarden? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!Wat krijg je ervoor terug?

Meer technische uitdaging en innovatievere technieken dan wij hebben ga je niet snel vinden. Zo zorgen we ervoor dat onze technische specialisten altijd energie en plezier in hun werk blijven houden. Maar we zeiden het al bij de functieomschrijving: Goede engineers zijn schaars. Daarom zorgen we er ook voor dat er geen klachten kunnen bestaan over onze arbeidsvoorwaarden. Voldoende doorgroeimogelijkheden, aandacht voor je gezondheid en een goede beloning voor je werk, we hebben aan alles gedacht.

Voor de afwisselende en verantwoordelijke functie van Electrical Manager kun je rekenen op:

  • Een bovengemiddeld goed bruto maandsalaris, afhankelijk van jouw relevante werkervaring;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra verlofdagen in de vorm van ADV;
  • Een personeelsvereniging die altijd blijft verassen met gezellige en inspirerende uitjes en groepsactiviteiten;
  • Collegas die jou waarderen om je prestaties e9n gewoon om wie je bent;
  • Vergoeding van de reiskosten en een pensioenregeling.


Waar vind je deze uitdaging

Westland Werving en Selectie neemt het werving en selectie traject uit handen van opdrachtgevers in en rondom het Westland welke op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor een openstaande vacature. Is dit de uitdaging voor jou, dan is het goed om te weten dat je aan de slag gaat op basis van een vast contract bij de organisatie zelf, en niet via andere constructies. Je ontvangt dus direct vastigheid bij je eventuele nieuwe werkgever! Heb jij interesse? Dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek om elkaar te leren kennen.

Wij gaan uiteraard discreet met uw gegevens om en dragen u anoniem voor bij onze klant!

Ben jij enthousiast, of wil je meer info? Twijfel dan niet en reageer! Het is volledig vrijblijvend!Enthousiast, neem contact op met

Cas van Dijk (06) 43 26 21 91

Solliciteren